• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    TULENI
    TULENI --- ---
    MARKYTKAK:
    ELANORKA:
    diiky, vyzkousim a uvidim co to udela :)
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    TULENI: Myslím, že to dělávám na nějakou cca střední teplotu... ale už se mi i podařilo zapéct do toho ty čudlíky :-).
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: jé děkuju moc!
    MAKU
    MAKU --- ---
    MAKU: (jo a oproti návodu jsem to lakovala normálním lakem štětcem (ne sprejem) a chce to i zevnitř - jak do toho člověk dýchá, tak to zevnitř vlhne a ke konci se nos a čumák bortil. Tlamu na medvěda jsem kašírovala do čajové misky a pak dokašírovala k hlavě a zevnitř prostřihla. Oblepená místa zevnitř v medvědovi jsou aby to nebylo na obličeji nepříjemné. Na obličeji jsou rty a obočí přikašírované z buničiny, nos jsem si přidělala rovnou na balónek (zmuchlaný papír přilepený k balónku izolepou) a obkašírovala ten tvar rovnou.)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: to je geniální, budu se muset na netu podívat, jak se to děla :)
    MAKU
    MAKU --- ---
    Tak se přeci jen pochlubím - kašírovali jsem si na masopust masky - klasicky na balónek (samostatně jsou masky foceny až po použití, tak je to trochu znát - příště nalakuju i zevnitř, aby dýcháním neprovlhly):

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: měla jsem návod k jiným a teplota byla urcena podle velikosti koralku. Ale nakonec jsem to delala stejne podle oka. Dala jsem to naplno, bez napařování a Proste dokud se to nespoji :) pers ten papir to bylo i vide. Taky bych dala pecici. jen se to musi nechat zatizene vychladnout.
    TULENI
    TULENI --- ---
    prosiiim, nevite nekdo na kolik se zazehlujou tyhle koralky nebo jak se to dela? asi pres pecici papir treba ze?
    http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/50128572/ konecne mame zehlicku tak to chcem vyzkouset, diky!
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    EUCHENIE: To jsi hodná, ale klidně poreferuj až to budete mít za sebou. Já mám stejně staršího 2 let a zítra nemůžeme, takže bychom zkusili příští týden...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    BARBORKA: já bych řekla že od 9 do 12, ale kliďo tam zejtra zavolam a zjistím
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    EUCHENIE: A od kolika to je ? - nějak jsem to tam nenašla...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    si omrknu.)
    Klub pro děti 1-2 roky (pátek)

Nabízí pro děti dané věkové skupiny cvičení a výtvarnou činnost. Určeno pro volně příchozí, není třeba se hlásit předem. Cena: 30 Kč/cvičení, 30 Kč/čmáranice.
    Nabízíme | Rodinné centrum Letná
    http://www.rcletna.cz/nabizime
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Možnosti
    Rodinné centrum Letná
    Velevážené publikum!
    Na vědomost se dává, že
    dětský divadelní soubor
    FIDLÁTKO
    s radostí přivítá nové herce ve věku
    od 4 do 6ti let!
    * Přijďte se seznámit s novými kamarády
    * Užít si spoustu legrace
    * Naučit se nebojácně vystupovat na jevišti
    * Cestovat do říše pohádek
    * Rozvíjet své herecké, hudební a výtvarné talenty
    * Dozvědět se, kdo je pan Fidlátko

Vždy ve středu od 16 do 17 hodin v RC Letná,
    Janovského 24
    Více na www.rcletna.cz nebo 777 143 84
    LOO
    LOO --- ---
    MESANFARON: my to zkoušíme formou tý dramatizace. jsme dvě, takže jedna hraje a druhá dětem povídá co a jak a pomáhá jim se do hry zapojit.
    MESANFARON
    MESANFARON --- ---
    Souhlasím, pohádky jsou přesně za tímto účelem vymyšlené, takže na nich se dá vše ukázat. Ovšem Broučci mi nepřipadají jako šťastná volba, jsou plné přikazování, strašení a žalování. U nás nejvíc frčí Křemílek a Vochomůrka a v některých dílech se dá dobro a zlo najít v přátelštější formě. Hodný a zlý kamarád - kamarád, který bere hračky, přeci není zlý! Jen se ještě nenaučil, že hračky se neberou.
    Co se týče cizích lidí, právě to také chceme nadhodit ve školce a zatím nevíme jak. Máte někdo nějakou zkušenost, jak to přesně říct, aby se děti nevystrašily a nebály každého na ulici?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    tak trochu priprava do skoly :]] akorat cerstve zalaminovano, takze tabulka nedrzela tvar a holkam to klouzalo. slo to i 3 lete Emmicce.
    Prirazovani poctu geometrickych tvaru podle cisla
    Rozpoznavani cislic a hledani stejne do dvojice
    Stavba obrazcu z malych geom. tvaru podle predlohy/neni na fotce/

FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    hele jeste treba dobro - zdravi, nemoc -zlo. Pece o sve zdravi v zime, zdrava strava , vitaniny
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    LOO: hele ja bych dobro a zlo detem ukazala na pohadce. Je sice hezky deti od mala ucit pomahat si, ale v tomhle kontextu to 2 letak jeste bepochopi. Karkulka /vlk - drak/ princ - hloupy honza/nejaky carodej.
    Napriklad na honzovy je krasne videt jak nezistne pomahal druhym, mel dobre srdce a nezlomnou vuli. karafiatovi Broucci - nadherne popsany kolobeh zivota. Vzajemne si tam, vsichni pomahaji, zluva je tam zlo. maly broucek je neposeda, neposlouchal rodice, byl pak potrestan, ze malem prisel o zivot. Jsou tam krasne popsany generacni vztahy, pece o jine a smrt.
    namet na cinnosti stavba domecku v lese, vytvarka - broucek - prostovyma barvama vymalovat broucka, berusku.... hodny zly clovek - upravila bych na hodny a zly kamarad. deti jaky je kamarad ktery vam bere hracky.. at. aby deti neotviraly cizim lidem a s cizymi neodchazely je ucim v 1 - 4 tride a ver, ze prvnacci u toho pekne koktaj :]

TULENI
    TULENI --- ---
    LOO: ta nase skolka je soukr, jsou tam taky deti od dvou let a vetsina deti triletych, ty obrazky me prave zaujaly pac to byly povetsinou cmaranice ale stejne to ty deti asi nejak vyjadrily :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam