• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    zodpovedna zahradkarka zaleva zelen :]

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Devcata a chlapci, mam prosbu: pokud vlastnite Facebook, mohli byste prosim "olajkovat" mou stranku? Roznasim letaky, plakaty a vselijak se snazim najit si studenty, lec mam jeste mnoho volnych terminu. Dekuji moc, snad vite ze to s detmi myslim dobre a chci je vzdelavat ")

http://www.facebook.com/nemcinaprodeti
    KERB
    KERB --- ---
    GRANTORINO: aha a pridelany je to na nit jak?:)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KERB: ne, to jsou pouze barevné papíry, nůžky a lepidlo ;)
    KERB
    KERB --- ---
    GRANTORINO: to jsou barevny papiry a voskovky?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    GRANTORINO: to je fantazie! Zrovna dneska si lámu hlavu, co takového pěkně jarního (a nenáročného, neb jsem ....zíííív) by jsme mohli dělat, tak to vyzkouším... na výzdobu velínu toho asi nebude dost kusů, ale i tak to bude jistě bezvadný...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SWATKA:
    NACITALKA: děkuju :), s děckama jsme to i instalovali, nakonec se to dost povedlo myslím... no a měla jsem těch motýlů 480, tak jsou vylepený i v oknech a jak svítí sluníčko, tak je to taky moc pěkný, ale focený to ještě nemám ;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    GRANTORINO: opravdu moc krasne, asi uplatnim u nas na chodbe ")
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    GRANTORINO: nádhera .. škoda že nemám školu :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Z dnešní lekce němčiny, nebo spíš z přiípravy, bylo to skvělé! Sama jsem se poučila a dvě děti trošku naučila, už se těším na příště. Musím trénovat tiskací písmo!
    Je úžasný kolik se toho člověk naučí při učení i sám o sobě...

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DARJEEL: tak jsem jeste vystrachala fotky nasich motylů ;) zadání bylo, že si to fakt můžou udělat, jak chtějí, instalace v budově školy, jarní výzdoba ;)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    GRANTORINO: díky, tohle je dobrý! :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MAKU: samozřejmě se na tom musí podílet i dítě .) ikdyž moje vytvory by si mohl někdo lehce zaměnit za dětské :)
    musím ještě ve školce zjistit,jestli má stát nebo co ..
    MAKU
    MAKU --- ---
    ZEMINO: neteř na chalupě vyráběla hezké čarodějnice z velké dřevěné vařečky. Vařečkohlavě nalepila nějaké niťkové vlasy, obličej (jestli se dobře pamatuju, tak ho měla z kousků textilu) a kolem rukojeti nějaké šatky ze starých hadříků. Imo je to taková hodně jednoduchá verze, co zvládne spoluvytvářet i dítě, zároveň to pak funguje jako maňásek - no a upálit to jde taky ;-)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Nějaký tip/inspiraci,jak vyrobit čarodějnici?nemusí snad být k upálení,jen na hodnocení do školky.. mám představu hlava - výpln do punčochy,nějaká vlna.. ale kdyby někdo nějaký tip,nebudu se zlobit. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DARJEEL: delali jsem s detma motyli... prelozis A4, vystrihnes tvar kridel , rozevres a mas motyla a pak z tech ustrisku, ktery jsem sei vymenovali jsem udelali krasne motyly... fotku mam bohuzel ted v praci, ale da se to krasne na hodinu a pul dva na kazdyho udelat... pak jsme to zavesili ve skole do vzduchu ;)
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    neměl by někdo zájem pro děcka na tvorbu nebo jen tak: sbírku dobíjecích karet na kredit (50ks), sbírka kalendáříků, pexeso (Den jak sen), 2 létající talíře, pohledy popsané i nepopsané?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    DARJEEL: me se vyplatilo delat s detma mozaiku z papiru - vytrhat nalepit
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    DARJEEL: aha, to ja taky nevim, dik za info :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam