• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak moc...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VERONIKA22: Mohla bych tatinkovi vyrobit treba to, co pro mne s detmi vyrobil tatinek, tedy nic ;]] muhehehe to by bylo podle... ale vzhledem k tomu, ze je muz na nyxu [Ahoj ;] ] tak to necham jako prekvapeni.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Mohla bych ostatní poprosit o inspiraci co budete vyrábět ke dni otců?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LENIEUX: tak třeba je to fakt tím!
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    QUAACA: Tak nevim... Po vyprani obrazek popraskal. Ale drzi.
    Ale zpetne jsme zjistili, ze jsme malo nazehlili. Ten papir se ma nechat az zhnednout. To jsme nenechali...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LENIEUX: to je fain, tak dej vědět, jak to dopadlo po tom praní a kdyžtak pak koupím :)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    QUAACA: Prat to budu za chvilku, tak uvidime..
    Je to od Canonu. Zadej treba do zbozi.cz ´canon nazehlovaci folie ´ a vyjede ti to. Okolo 300kc 10xA4. Takze cena vic nez prijemna na takove blbiny :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LENIEUX: dobrý! kde se to dá koupit a jak to vypadá po vyprání? :)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Canon nazehlovaci potisk!
    Deti si vybraly obrazky, muz vytisknul na specialni papir inkoustovkou a ja nazehlila.
    Deti stastne jak blechy :))

FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    MARKYTKAK: zrovna vcera jsem videla v levnych knihach nejaky "letni sesit" pro kluka a letni sesit pro holky (zapomela jsem konkretni nazev) no a byly tam prave tipy na celoprazdninovou zabavu...v lese, na chalupe, ve meste...jesli mas prodejnu nekde na blizku, podivej se tam..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MARKYTKAK: A jestli to budou indiáni, tak by se určitě měli válečně pomalovat a lovit bizony (tatínky?) ;-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MARKYTKAK: Tady jsou nějaké tipy http://www.mojetehotenstvi.cz/node/385677 ale jinak je to dost bída, většinou je všechno až pro starší. Na dovnitř mě napadá Kimovka s málo věcma, na ven vodění se navzájem se zavázanýma očima (4leťáci by to už mohli zvládnout, kdyby vždycky dva vedli třetího slepýho), házení šišek na strom, zatočit se a pak se zamotanou hlavou třeba co nejrychleji utrhnout kytičku a donést mámě (hodit kamínek do kelímku nebo něco podobného), pak nějakou opičí dráhu, pokud by byl příhodný terén (přejít po padlém kmeni, přeskočit příkop, skákat z pařezů...), nějakou stopovačku, můžou hledat kousky starého chleba (jako v perníkové chaloupce) nebo šipky z klacíků, kamínků, po cestě můžou plnit nějaké úkoly...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Vřele doporučuju toto, strašně se s tím vyhrajeme a dá se s tím vymyslet mnohem víc her, než nabízejí:-) http://karetni-hry.heureka.cz/hra-pro-batolata-rikej-a-predvadej/galerie/
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    nemáte prosím někdo odkaz na nějakou stránku s tipy na venkovní "bojovky" pro děti. máme zatím námět na "indiánský víkend" (léto si v tomhle počasí ani netroufám vyslovit). máme 3 dvouteťáky, 3 čtyřleté. případně už nějaké ze života vyzkoušené hry, kterými bychom je zabavili, případně i uvnitř. ja jsem schopna vymyslet jen hledani pokladu podle mapy, budou si vyrábět batikovaná trika, nejake to prenaseni míčku na lzici,...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    pisu fakt hrozne, omlouvam se jsem nemocna a mam nefunkcni ruce z duvodu bolestivych otoku kloubu. takze spravne trefeni do klavesnice je uspech :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MARKYSHA: jasne, jsou momenty nebo dny kdy to jinak nejde, kdyz je matka nemocna, nebo se neco deje, ale v jejim pripade laxnost byla konstantni. Starsimu diteti prave poustela jen TV, on neumel jist lzickou jeste ve 3 letech, testoviny jedl tak, ze je napral do hrsti a tu si celou dal do pusy. Vetsina jidla skoncila na zemi. Otec se tomu smal a rekla, ze syn ma halt Kralovske hodovani, ma dcera o 4 mesice mladsi nez tenhle kluk ho sama napominala, ze ma jist normalne, ze takle se neji a na lzicku ho ucila...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYSHA: presne, ja nemela rada, kdyz deti dostaly nejake prilis mluvi
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FOXOVA: hm, to zní děsně, ale taky jsem o podobných "výchovách" slyšela, strčit dítě do ohrádky, dát tam "edukativní" hračky a nevšímat si ho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam