• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Posledni pondeli v poslednim tydnu prvni tridy a prvni velke vysvedceni pred prvnimi velkymi prazdninami se blizi! Nesmim zapomenout ho vyfotit pred skolou jako v prvni den! Takove pred a po ;]
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MAKU: ta káča je super :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    S Karolínkou a její kamarádkou jsme dneska natočily pohádku (kamarádka odjíždí s rodiči na 4 roky do ciziny).

Pohádka o dvou vílách - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=V7k7OUCo6KA
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MAKU: uzasny! :)
    MAKU
    MAKU --- ---
    MAKU: (jo a drak je teda taky homemade)
    MAKU
    MAKU --- ---
    A tady nějaké klukoviny minulý týden na Děvíně:
    červnové pouštění draka:

Drakovi jsme taky posílali dopisy - to jsem nikdy dřív nezkoušela - a vítr ho po provázku fakt vynese až nahoru a docela pěkně se na to kouká, T. byl nadšen a posílal další a další.

A test nového rytířského vybavení (meče i štít homemade, meče jsou vyměkčené izolací na trubky)

MAKU
    MAKU --- ---
    O jedné dešťové neděli se pánové zavřeli do improvizované koupelnové fotokomory a vyráběli fotogramy (na prošlé fotopapíry z hluboké minulosti), T. tam vydržel asi 4 hodiny v kuse!:

MAKU
    MAKU --- ---
    Já si dovolím po delší době zas tapetu z některých našich aktivit za nedávného období dešťů:

Kapátkové míchání barev
    - prvně dostal červenou, modrou a žlutou, další barvy si měl vyrobit:

-následně jsme přidali černou a bílou a vytvářel další barvy a odstíny:

-a pak jsme si vyrobili malou káču a ukázali si, jak smícháním červené modré a žluté vznikne bílá:

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZARZAROSA: krasny obrazky! a miminka "))
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    LENIEUX:
    nazehlovala jsem obrazky na bavnena trika z C&A, na max. teplotu zehlicky a hooodne primacknout, cim vetsi sila, tim lepe drzi. Nechat trochu vychladnout a pak teprv sundat tu nalepku a pak jeste jednou prezehlit pres ten papir.
    Mam vyzkousene Canon i Epson (Epson o neco lepsi, ta "gumova" vrstva mi prisla slabsi, takze to tolik nepopraskalo.) Na mem triku vydrzelo snad uz 3 roky a prani na 60°.
    Taky jsem zazehlila pres ten jejich papir a pak jsem to otocila naruby a zazehlila z rubu bez papiru, jen pres tu latku (papirem podlozit, aby se to neprilepilo na prkno). A taky trohu "naplnout" to triko pred nazehlenim.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    NACITALKA: nedokážu nic pořádného udělat ze samotvrdnoucích hmot a dětských otisků ale toto mě inspirovalo. to bychom s holkama zvládly :o)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak moc...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VERONIKA22: Mohla bych tatinkovi vyrobit treba to, co pro mne s detmi vyrobil tatinek, tedy nic ;]] muhehehe to by bylo podle... ale vzhledem k tomu, ze je muz na nyxu [Ahoj ;] ] tak to necham jako prekvapeni.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Mohla bych ostatní poprosit o inspiraci co budete vyrábět ke dni otců?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LENIEUX: tak třeba je to fakt tím!
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    QUAACA: Tak nevim... Po vyprani obrazek popraskal. Ale drzi.
    Ale zpetne jsme zjistili, ze jsme malo nazehlili. Ten papir se ma nechat az zhnednout. To jsme nenechali...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam