• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    KFF
    KFF --- ---
    NACITALKA: Verim, stoicky cekam, az se to s tou modelynou stmeli v jednu neoddelitenou hmotum, prilepi to na tabuli, steny, nabytek... a zamatlaji kridami (a to mi ted moc neslouzi fantazie, tak do te rotyky nezapojuju jidlo, piti a dalsi pojici materialy:))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KFF: To jo, staci fakt okamzik a koralky jsou vsudemozne ;)))
    KFF
    KFF --- ---
    NACITALKA: :) Diky za vycerpavajici odpoved. Dcera je ted prave ve fazi rozneznovaciho ocuchavani (3,5 ji bylo predevcirem) a dvoulety synek rve do tlamy vsechno (dneska degustoval modelynu:), ale vypada to fajn, tak poseckame a zkusime.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KFF: Od te doby, kdy to jiz nestrkaji do pusinky, ale formy :)) Ale tak od ctyr vys. Driv to mozna zvladnou, jen nevim, jestli je bude zajimat cely proces, to spis musi prevazne delat rodic, nebo vybrat mensi formicku ci vetsi koralky... Je to dost jemna motorika a chce to uz trpelivost. To se proste musi zkusit... hlavni je jen aby to uz nikam nestrkaly, dcera mela jeden v nose, ze ji pripadal jako kyticka a chtela si privonet, to ji bylo tak tri a pul.
    KFF
    KFF --- ---
    NACITALKA: Od jakeho veku to tak deti zvladaji skladat (prumerne)?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: Pracuje se s nima dobre, pak se to prezehli pres pecici papir na ne moc velkou teplotu - radeji zvysit kdyzby to netavilo - pak se sundaj z te formy. Ja ted prave rotavila tycinky na te klucici forme :/ Ale jinak je s tim zabava, ja to miluju uz od detstvi :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: jak se s nima pracuje, nemam zadnou zkusenost, daji se pak z te tabulky sundat a pouzit ji znovu? nebo jak je to?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: jj
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: to jsou ty zazehlovaci koralky?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BLANQ
    BLANQ --- ---
    NACITALKA: děkuju, jinak mě napadlo, že bych si ho udělala sama, třeba papírové. Když ho neseženu, dám vědět o případné výrobě. Dobrý nápad a krásné prostírání.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    portal slavi narozeniny sleva na eshop http://obchod.portal.cz/
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    http://zena007.cz/wp-content/uploads/Školka-u-maminky.pdf

navod na svepomocny rozvoj a zabavu deti neprijatych do ms :) jsou tam i vtipne recepty na kridy a pod.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    nasla jsem par receptu na domaci barvy a pod :)
    Názory k článku Paci, paci, pacičky, máma tvoří hračičky 2. | Rodina.cz)
    http://www.rodina.cz/1/nazor4599365.htm
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BLANQ: Ahoj, v takovem malem francouzskem obchode v Karline ve Vitkove ulici za 50Kc.
    BLANQ
    BLANQ --- ---
    NACITALKA: mě tedy zaujalo to prostírání :-) odkud ho máš, prozraď?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SANTAL: Ano, mouka - Mehl, voda - Wasser, potravinová barviva - Lebensmittelfarben ")

Oder auch Gewürze und Obst/Gemüse Säfte. Nebo také koření a ovocné/zeleninové šťávy.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    NACITALKA: S němčinou jsem ztracená... rozumím akorát "wasser" :-( Co se tam ještě smíchá - mouka?)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Z dnešní hodiny, hráli jsme si na restauraci ")

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam