BARETKA: + k tomu, cos psala: koukáme na pohádky (:/ ... s komentářem - já říkám, co se zrovna děje, aby u toho vydržely), přesazování kytek (domácí pískoviště, chce to trpělivost), jezdíme doma na odrážedle. dlouho se cachtají ve vaně, házíme si s míčem, kutálíme. Vyndaváme a zandaváme obsah šuplíků, třídíme příbory do příborníku, stavíme opičí dráhu - já "předcvičuji" a holky lezou za mnou, dobrej je tunel. hrajeme na koníčka. duplo zabaví na dlouho. Koukáme z okna. věším prádlo a nechám si podávat, u každého oblečení zkoušíme ukázat, kam se to obléká. Od roku a půl začaly fungovat autodráhy ale jen ve smyslu, že já prstem ukazuju, kam se jede... trochu funguje i divadlo, nebo stínohry... ale vše je to na chvilku, chápu. Kreslení vydrží dlouho, když já kreslím, a říkám, co to je, nechávám "vybarvit (=začmárat vše), nebo nechávám "hádat" (resp. haf haf a auto :)...) různé přendavání věcí z jedné krabičky do druhé nebo ze šuplíku do krabičky. Teď je aktuální "hra na výlet" ale ony už dobře chodí - nandají si batůžky a chodíme po bytě a ukazujeme si, kde co je...
asi nic převratného, že...