• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JELLYBEAN: Presne!
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    FOXOVA: jazykove pro deti. Cca od 3 let do 6.-7. trida. Tech starsich skolaku se hlasi min, zas na druhou stranu to jsou deti, ktere to chteji sami a je radost s nimi pracovat. U prcku je to prirozena radost ze hry. Ani nevi, ze se neco uci :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    JELLYBEAN: co vedes za krouzky?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: Ok :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    JELLYBEAN: jjo nabízí, ale taky je to velka škola :))
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: hele dekuji za nabidku, spis to hlas ustne, ale jako letacek bych to zatim jeste nedelala. Bude zápis do skoly, a na ten uz letacek bude a bude rozdavan rodicum, tak pak bych ti ho poslala.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    FOXOVA: tyjo, tolik krouzku ta skola nabizi ! paradni.
    legracni je, jak tam mate tu poznamku, ze dekujete rodicum, kteri zaplatili krouzek v terminu....jako ze dekujete za neco, co by melo byt uplnou samozejmosti.
    Ja tohle moc dobre znam....mam splatnost svych krouzku do koncce zari a doluju to z nich jeste na konci listopadu, hruza uplna :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: A mužu to treba vytisknout a umistit tu v okoli? Jsem taky P-4. Jeste o tom reknu kamaradce, ktera ma spousta kontaktu na rodice a vsichni vesmes skolkovy vek...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: dik, akorat se otevre pokud budou zajemci.... doufam, ze se nekdo prihlasi
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: To je bezvadny!
    VENTSA
    VENTSA --- ---
    http://www.malovanyhrnecek.cz ať můžete jen klikat :-D
    VENTSA
    VENTSA --- ---
    Když mluvíme o dětské tvořivosti, narazil jsem na krásný web, jak uplatnit dětské malůvky :-) www.malovanyhrnecek.cz
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    jinak kdyz uz se tu rozjizdi ty krouzky, tak se pridam i ja:))
    od pololeti povedu krouzek pro predskolaky, a deti s odkladem. Budem si povidat, kreslit a spoustu dalsiho.
    Jestli to k nam do skoly nemate daleko, rada si s vasima prckama budu hrat :))

ZŠ Meteorologická - Kroužky
    ZŠ Meteorologická - Kroužky
    http://www.zsmeteo.cz/cz/krouzky-1404041473.html
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    chjoo! ") Ja jsem totiz uz hrozne davno mela sen chodit do skoly, kde mi daji dostatek casu neco pochopit a vysvetli mi to cemu nerozumim a kde se mnou budou mluvit normalne jako s dospelou a nasla jsem jen velmi malo ucitelu/inspirativnich lidi, kteri me nebrali jen jako dite ale jako cloveka. A k tomu chci smerovat...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tak zas vymyslim to najemne, slo by 1-5 deti za 100Kc na hodinu a od 6+ deti za 150Kc? (vlastni deti bych mozna nepocitala? svoje taky nepocitam, protoze se mnou uklizej a podilej se na vyuce).

Chtela bych treba udelat seminare o stromech/rostlinach - kreslit, vytvaret tvar listu, typicke znaky atd. ..., uzlovani, nekdo by mohl delat matematicke a fyzikalni "tvoreni"..., historie - urcita obdobi...

Vim, ze jsou ruzna mista kde to videt, ale stejne jich neni dost, a tohle by se dalo vyuzit jako netradicni detsky koutek napriklad, blizko jsou obchodni domy... nemusi byt pravidelna dochazka ale mohlo by se jednat o urcity ciklus treba dvou az trihodinovy? od noveho roku bych zacala, co vy na to, mate nekdo zajem? muzete si vyhradit treba kazdou prvni sobotu v mesici od dvou to peti...

Ja mam ucebnu v pondeli od 16-17h, utery od 14-16h a ctvrtek od 14-16h.

Ale nejsem zamestnavatel! Byla by to volnocasova aktivita toho kdo chce! deti naucit neco rozumneho, praktickeho pro jejich samostatny zivot - Help me do it myself! :)

Ja vim, ze uz s tim otravuju ")

A taky predcitani by bylo dobre!
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    toto co sem davam je z D-cka z poradu "Sikulove". bohuzel jsem nevyfotila vysledek. tak jsme se do toho zabrali, ze jsem na to zapomela. kazdopadne je to velmi jednoduche, velmi rychle a vysledek je fakt super. zkuste! ....nalijte plnotucne mleko do talire. nakapejte ruzne barvy inkoustu tak, aby jste se nedotykali stetcem mleka, jen aby spadaly kapicky na hladinu. pote vezmete spejli, namocite jeji konec, staci jen velmi malinko, do jaru a tukejte tim pojarovanym koncem zlehka na hladinu mleka s inkoustem. obrazce, ktere se pred vami budou rozvijet jsou fakt uzasne. nakonec se da jeste prenest obraz na ctvrtku a to tak, ze ji zlehka polozite na hladinu, pote papir otocite a nechate uschnout. pote se da tento duhovy papir pouzit treba jako pranicko nebo podklad pro dalsi malovani....
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JELLYBEAN: Hele, nejdůležitější bylo, že chutnal dobře, dala jsem tam poctivé suroviny včetně té poctivé mouky :p a že to děti bavilo! A drobilo jak sníh :)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: :-)) vidim, ze jsi na tom jeste hur nez ja
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tak, poučení dneška, nepéct perníčky z polohrubé mouky.
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.569972243083690.1073741838.464752773605638&type=3

A pak jsme využili koberec a Lego :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BEBERA: 6000,- Mam to ted prvni mesic a majitelka nastesti pocka, zatim splacim jak to jde...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: kolik platis mesicne najem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam