• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DALEEN: činy bych brala:(
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MARKYSHA: Moji rodiče naštěstí rozmazlují činy a ne dary :) Prarodiče k nezaplacení a jsem za to strašně vděčná.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mrzelo mě, že Toník nemá žádné rozmazlující prarodiče, ale v tomhle máme výhodu:)
    MONKA
    MONKA --- ---
    FOXOVA: my máme pro syna (4roky) lego - dům a odtahovku (od babiček), autobus (máme už 6 autobusů, miluje autobusy :)), dětskou encyklopedii, knížku s večerními pohádky, sklápěcí most k mašinkám a semafor, dopravní značky a nějaké oblečení
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---

vystrihovanka ozdoby na vanocni stromecek ;]

http://loomonthemoon.com/download/vystrihovanka/icosaedr-web.pdf
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    DALEEN: ono je něco jinýho roční a skoro tříletý a čtařapůlletý (a třeba kolo je velkej dárek .. ale bude v kočárkárně :-) ) - v (půl a třičtvrtě) roce to byl taky takovej první test ..
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    DALEEN: Mě to množství krámů, co dostáváme (zejména od prarodičů z mužovy strany) taky odpuzuje, v 2kk to velmi vynikne. Proto prostě neúprosně jejich dárky necháváme u nich (redukovat počet dárků se dlouhodobě nedaří, babička se nedá), maximálně když si Bára chce něco vzít s sebou domů. Doma zase hračky, se kterými si nehraje, posílám dál, nechávám pouze něco málo pro dalšího případného potomka.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETATA: Dorazil mi balíček s dárkem, terý měl v krabici takové polystirénové fazole (nevím jak to nazvat, prostě polystirénové výlisky). Malej z nich byl nadšenej a naprosto úchvatně si s nima asi půl hodiny hrál.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FOXOVA: Mám kolem sebe dost podobně starých dětí a vypadá to, že každé z nich najde pod stromkem hračkářství (i když tedy hlavně od prarodičů).
    Je fakt, že až bude věší tak se dárky taky asi namnoží, ale rádi bychom to udrželi na jednom dárku k narozeninám a maximálně třech k Vánocům. Ony se pak ty hračky strašlivě množí (jako příkladem budiž mi moji synovci, kteří by si mohli otevřít hračkářství).
    PETATA
    PETATA --- ---
    SANTAL: mam v planu dat Natalii pod stromecek zabalenou krabicku papirovych kapesnicku, ktere se bude moc vytahat a rozcupovat jak je ji libo
    Myslim, ze z toho bude mit stokrat vetsi radost nez z kdejakeho plysaka :)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    FOXOVA: Jo! Papírové kapesníky na trhání - to je radosti! :-)

DALEEN: ročnímu (14m) jsme dali k Vánocům velkou vyklápěcí tatrovku, v něm se vozil po bytě a byla to supr hračka.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    DALEEN: proč bys mela mit tenhle pocit? v roce dite tolik hracky nepotrebuje. To je stastne s vareckou, ze muze rozcupovat kapesnik, pritahovat se a placat lzickou do jidla. Cim jsou starsi, tim vic zjistis co vsechno je bavi, v cem jsou dobri a tak nak mas potrebu to v nich podporovat, a navic uz si hodne o hracky rikaj:)))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Začínám si myslet, že naše roční dítě bude ochuzené. Dostane dřevěný kostičko-hlavolam a knížky s krtečkem. A možná pokud mi to bude připadat málo, tak ještě kyblík s kostkama. Pak tedy samozřejmě ještě prarodiče, kterým jsem nechala volnou ruku.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    FOXOVA: Přesně :-) Starší malovala vzorně na papír, zato tohle zvíře maluje naprosto po všem :-) Nůžky dostane projistotu ty, co stříhaj jen papír a ne oblečení :-)
    MARKYSHA: Tak to by snad měly všechny, když to nejsou lihovky. Aspoň na to spoléhám, když už se jim někde něco takovýho dostane do ruky :-)
    TRISSIE: Aha, tak to je dobrá zpráva. Já si vždycky představuju, jak se to zapije do malby a už to tam zůstane :-) Tak to skýtá našim holkám naději, že se jich někdy dočkají ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RYBKA: hele, ale právě ty IKEA fixy jdou i ze zdi, tedy minimálně z naší s neomyvatelným nátěrem ta černá fixa pustila po přetření mikrovláknovou utěrkou :-) z oblečení taky bez problémů, jen prohnat pračkou na normální cyklus.
    Jen teda z lidské kůže jdou blbě, to uznávám.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    NACITALKA: Díky za tip na petlahev s korálky a vodou! Je to překrásný! Takovej více manipulativní kaleidoskop... Ale přiznám se, déle si s tím vydržím hrát já, než malá :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RYBKA: ze zdi ne, pokud není omyvatelný nátěr, ale nábytku, z oblečení a z parket jsem to dostala snadno, z oblečení vyprala a ruce a obličej stačilo mýdlo.
    FOXOVA: jo tričko nám taky rozstříhal a na sobě a ještě se stříhl, trubka.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    SANTAL: jo, tak to u nas probiha taky, neboj:)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    FOXOVA: ha, tak to mám vlastně dobré, když kluci stříhaj jen své vlasy (na skinheada, samozřejmě) .-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    RYBKA: anu to nikdy nenapadlo, ale emca je prikladny raubir.... na bíle sedacce obrí cervený hlavonozec, pomalované obleceni, zdi, zkouska nůzek zasadne na tricku, které ma zrovna na sobe a pod :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam