FOXOVA: čtyřapůlleťák by měl dostat kolo 16 palců velký (ne nový), lyžařský brejle a konvičku na zalejvání (od jedný babi dětskej boxovací pytel, fajn hrací plány a lego, od druhý koleje na merkurovej vlak co máme), skoro tříleťák dřevenou zobcovou flétnu, fixy z ikey (budu ho muset hlídat, ale je mi jasný že je miluje už teď), dřevěný koleje a dřevěný hodinky (a byl v plánu ještě mini příměstskej vlak značky siku - ale vidím že toho má nějak moc, tak to asi necháme na jindy) (od jedný babi triangl, fajn mašinku a lego, od druhý plastový sáně) - taky se to znažím udržet na 3 a dost u nás a stejně u našich, kterejm kdyby člověk řek jen jeden dárek a dost, tak koupěj 5 věcí nanic každýmu - proto tam má každej i lego, to se u nás využije vždycky a prarodiče se vybijou.
RYBKA: tchýně je spolehlivá a v pohodě, ale naši si taky vždycky vyberou nějakej šunt nebo pět podle sebe - taky sem zvědavá, jestli to letos dopadne podle dohody, nebo se na ni s prominutím vy*erou.
uf teda, ale tohle
RYBKA +
LAURA zní děsivě .. mně tak vaděj neužitečný věci .. za mě máte svatozář.
ZEGA: já myslím že je super mít to takhle nastavený - neměla bys něco, čím bych mohla nakazit svý rodiče, aby se s nima dalo domluvit taky na 1 dárku? oni snad žijou ve válce, nebo v jiným háji, že tak oblibujou věci a ignorujou naše decentní žádosti i děsivý scény. vystřílela sem už všechny náboje.