• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    KAI
    KAI --- ---
    LEPEK: to nemuzou myslet vazne :( pitomci!!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    LEPEK: To snad ne!
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    Poslanci odsoudili tisíce míst pro děti k zániku | lesnims.cz
    http://www.lesnims.cz/aktuality/poslanci-odsoudili-tisice-mist-pro-deti-k-zaniku
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BEBERA: Mám pocit, že fleky od vodovek vyprat nejdou, nepustilo mi to nikdy ničím (zkoušela jsem žlučové mýdlo, vanish, sůl na skvrny...).
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Čím prosím perete fleky od vodovek Ikea? Už jsem vyzkoušela snad všechno a drží to :(
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MALKE: my propichujeme malým křížovým šroubováčkem.
    MALKE
    MALKE --- ---
    ILLUZE:
    ZARZAROSA: Dík:)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MALKE: kružítkem. nachystám jim dírky, oni se pak trefujou těmi kulatými párátky. Pak dodělávám další dírky, kde si řeknou. Párátkem mi to nešlo.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    KAVÁRNA KLUBU CROSS - DNES - 14:30 - HASTRMANSKÁ POHÁDKA - ZDARMA

Dnes od 14:30 se hraje hastrmanská pohádka pro děti....
    Doražte, vstup je zdarma a i děti potřebují trochu divadelní kultury..:-)

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MALKE: máme párátka se špičkou, ta jsou na to ideální
    jinak velmi úzké nůžky, takové ty klasiky, co byly k dostání před cca 30 - 40 lety ;-)
    MALKE
    MALKE --- ---
    čím ty kaštany navrtaváváte? když jsem to loni nějak bastlila, stálo to za... nic.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ZARZAROSA: ty jo, vyšší level :-))
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ILLUZE: taky jedeme v tradici. Ještě jsme prodloužili dobu strávenou nad kaštany zdobením jeleního paroží korálky. Velký úspěch!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ZARZAROSA: to jo. i na pánvi - když už se mi zdálo, že by to mohlo být ono, chtělo to ještě tak tři pět minut
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BALAENA: byla jsem nedockava, nedala jsem to poradne odlezet do lednicky a jen co to vychladlo, holky modelovaly. Takže to chce asi hlavně tu tropělivost..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ZARZAROSA: dávala jsem barvu na vajíčka (když těsně před velikonocemi vyprodávají, mají velmi zajímavé ceny), bílou jsem nechávala bez barvy.
    ono je asi klíčové dělat to opravdu dost dlouho a přitom nepřipálit. mám zatím za sebou asi 15 várek různých barev a 100% úspěšnost

přemýšlím, jestli by mohla vadit ta tempera... ale nějak se mi zdá, že by neměla...

hele, fakt nevím.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BALAENA: taky vyzkoušeno, jednou se mi povedla a pak dvakrát ne. Zůstala tak nějak patlavá a na všechno se lepila :( neměla jsem potrsavinářský barvivo a obarvila jsem to temperou... trošičku...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Podzimní klasika :)

LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    já včera dětem do slaného těsta přidala ještě vonný olejíček... no jako je fakt, že to přilákalo k tvorbě o polovičku víc zvířáků než je obvyklé, ale snad každý to musel ochutnat :D
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TRISSIE: kdybys vyrobila hodně slanou modelínu, tak by přestaly žrát tu kupovanou jen proto, že by jedly tu tvoji. Aspoň moji dva tu olizují krabičku se solí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam