• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    LEPEK: dik, nemam jeste zadný, ty prodavaj v samosce, nebo v drogerii?
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    FOXOVA: pokud máš sypké, tak je nasypeš do vody a rozpustíš... vždy trochu nasyp a nechej rozupstit... ale dřevíčka jsem tím nikdy nebarvila, tak nevím, jak moc silnou tu barvu potřebuješ...

pokud máš gelové, tak to nevím vůbec
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    Budu barvit detem tyčky od nanuků potravinářskými barvami. Nikdy jsem to nedelala, jak se s nima pracuje, nevite?
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    co si postavit doma hrad z písku? :)

Vánoce vlastní rukou 2. - kouzelný písek | nejen o šetrném šití, žití, tvoření..
    http://lejimada.blog.cz/1412/vanoce-vlastni-rukou-2-kouzelny-pisek
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BEBERA: Tak k cemu desitkova soustava, zejo: evidentne resi komutativnost prvku, a ta funguje v libovolne soustave :D
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BEBERA: A zájem o pochopení desítkové soustavy samozřejmě nemá...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NIENNA: Já už přes rok musím pořád odpovídat na otázky typu "kolik je 1 a 5 a 6 a 8 a 3, když se to napíše za sebou?" A takhle stokrát za den. Naprosto netuším, k čemu mu to je...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    NIENNA: proč se to tak jmenuje máme teď taky.) na každý zastávce
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DALEEN: K nám taky ne, dala jsem to do punčochy, když jste mi to tady tak hezky vysvětlily, přivázala za okno, dala k tomu svíčky a počkala až si Toník půjde hrát do pokojíčku a všimne si:-)
    Já jsem se zas počůrala strachy.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MARKYSHA: A proto jsem se rozhodla, že k nám Mikuláš nechodí, jen nechává ovoce a dobroty na balkóně. Letos to ještě synovi (dva roky) bylo fakt jedno.
    Mě rodiče nikdy nestrašili, ale stejně jsem se bála. Pamatuju si na hrůzný zážitek, kdy k nám do školky přišli čert, Mikuláš a anděl a když odcházeli, tak čert ulapil jedno z dětí, strčil ho do pytle a odnášel pryč. Jenže to bylo jedno z dvojčat. Oba kluci strašlivě vřískali, ten v pytli sebou mrskal a řval a ten venku plakal, že mu čert odnáší brášku. Strašné...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Chm... mám intenzivní pocit, že teoreie asertivity vznikla na základě pozorování batolat... NIKDO to nemá tak zmáknuté.... :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: dobre je taky "kolik je hodin?"
    Já, že ze za deset minut bude sest.
    B, že fajn, ale že chce vědět, kolik je ted!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Ještě ad spor americké versus české tradice musím říct, že oproti hrůzám typu https://www.youtube.com/watch?v=2Xfap6UjhdI je Santa Clause kulturní, fakt hraničí s psychickým týráním.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Právě!!! Dětské záludnosti... Vykládám a vysvětluju jak nejlíp umím (a hřejemě, když vidím, jak stejný servis poskytuje plyšákům), co nevím, tak spolu hledáme a "bádáme"... když vím, že to teoreticky ví, tak se jí ptám... Ale dotaz v případě objevu nového slova pro něco "co se tak prostě jmenuje"... "a ploč se to jmenuje plávě takhle maminko"... Já takový lingvista nejsem...a tohle beru za podpásovku... Ale snažím se a pátrám...
    Další z tého skupiny dotazů "kde to jsme?" "v Krči" "Ale kde v Klči?" "u nemocnice" "ale kde u nemocnice?" "Před vchodem do nemocnice Vídeˇnská 800". Dítě je spokojené... Ale tohle je furt - v autě, v autobuse... Jestli si v hlavě vyrábí vlastní google mapu nevím... :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Pokud nevíte jak odpovědět, nejlépe je popravdě říct, že nevíte, ale můžete odpověď v různých zdrojích spolu najít. To je užitečná schopnost. Z důrazem na různé zdroje, ne jen z jednoho. Pravda může být někde mezi tím. A to je také dobré vědět.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: Bart rozvinul Proč do levelu Co by se stalo, kdyby :-D
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    YMLADRIS: eeee.. naše seznámení bude možná atraktivní příběh až budou v pubertě, teď na přímý dotaz přiznám se trochu mlžím :D
    LAURA
    LAURA --- ---
    YMLADRIS: diky za pripomenuti, tenhle pribeh jsem jako dite milovala :)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    YMLADRIS: á, to jsme ještě neměli... ale... dnes za mnou přišel můj prvňák s otázkou, zda je hřích, když spolu žijí muž a žena před svatbou zda jsme ten hřích učinili taky (jakože jo a přiznala jsem to) :-)

JAko už vím, proč o tom přemýšlí (Vánoce, Marie, Jozef a proč si ji vzal), a taky jsem přesvědčena, že do takových detailů to co slyšel ve škole přemílá jenom můj syn - ale co, lépe mít náročné rodičovství díky nadměrnému přemýšlení dítěte, než naopak, že...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    SANTAL: ano to uz jsem slysela z vice zdroju (pribehy ze zivota). a nejvic pry potesi "jak jsme se s tatou seznamili"
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    NIENNA: klasika :) U nas wikipedie nejvetsi kamos a kdyz prijde cas "proc hry", tj. pocet dotazu "proc" prekroci 2 za minutu, tak se zase zacinam ptat "proc" ja, aby taky mladez zacala trochu premyslet a ne jenom se ptat. :)
    Take obcas proverim znalosti ziskane z odpovedi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam