• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    PERPLEX: to je hezké, některé věci už známe, ale třeba tu klouzačku z papírové krabice, tu musíme vyzkoušet!
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    29 jednoduchých aktivit, které zabaví vaše děti na celé léto!
    http://virality.cz/29-aktivit-na-leto/
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    BEBERA: pebeo jsou dobrej hobby standard, měla jsem s nima blbou zkušenost jen na textilu. Chtějí hodně promíchat :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    KAIRRA: Bohužel barvy už jsou koupeny, jsou to tyhle http://www.vytvarny-shop.cz/barvy/hobby-barvy/akryl-deco/p-bo-deco-acrylic-paint-59-ml-7385.html , pevně doufám, že to bude držet. Jak teď googlím, našla jsem od té samé firmy i nějaký outdoor protect, aby barvy vydržely. Prodavačka tvrdila, že nic svrchu není potřeba ani pro venkovní nátěry, tak doufám, že má pravdu, další už koupit nestihneme...

Bílá (naštěstí?) nebyla, tu mám od jiné firmy a je titanová, hurá :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    BEBERA: nevím jaké ty akryly máš, jestli hobby nabo umělecké, ale samozřejmě jsou v nich rozdíly. Minimálně tu bílou doporučuju koupit ve výtvarných potřebách nějakou lepší - mně se celkem osvědčuje Akademie, celkem ujde System3 a Amsterdam, ostatní už jsou na domácí tvorbu zbytečně drahý..
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    BEBERA: titanová jo, zinková ne :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TORUVIEL: děkuju. A bílá tedy opravdu překryje černou?
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    BEBERA: Akrylkama malujem poměrně často, omýt se dají (resp. spíš odrolit, odrbat), takže se neboj každé šmouhy, jde to dolů. Obvykle nanášíme více vrstev, po zaschnutí, dobře to kryje (pokud ta vrstva není úplně tenká, to pak trochu prosvítá). Doporučuju nakonec po zaschnutí přestříkat lakem (třeba na vlasy), barvu to zvýrazní, zafixuje a krásně se leskne.
    PEK
    PEK --- ---
    Žonglérské pexeso - obtížnost 9/10
    JKACII
    JKACII --- ---
    IBERIA: tanecni hry a lidove tance v ddm p2. Vyborna ucitelka s zivym klavirnim doprovodem.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Chystáme se malovat na kameny akrylovými barvami. Nikdy jsem s nimi nepracovala, tak bych potřebovala poradit:
    1) kameny jsou celkem velké a nejsou perfektně hladké. Existuje nějaká podkladová barva, která vyrovnává strukturu povrchu? Projela jsem na googlu hromadu obrázků na kamenech a na hladších vypadají všechny podstatně lépe.
    2) Bude fungovat, pokud nechám děti omalovat celý kámen např. červenou barvou a potom tam černou a bílou dokreslím zbytky berušky (oči, kontury, tečky apod.), nebo bílá nezvládne pořádně překrýt červený podklad?
    3) Je něco, na co si dát pozor (kromě toho, že se akrylové barvy po zaschnutí nedají vyprat a omýt)?
    Díky moc
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZARZAROSA: Na tanečky ne, čtyřletý tam chodí na Skotačení s opičkou , to je všeobecná pohybová příprava a 1,5 letá chodí na batolecí cvičení a mám te Pohyb dětem ráda, skvělá domluva, vycházejí vstříc s platbami a náhradami.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ZARZAROSA: Jedna maminka ve školce si DDM na dvojce tak všeobecně chválí, ale nevím přesně, na které kroužky tam ta její holčička chodila...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MARKYSHA: aha díky. a ty jsi tam chodila?
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    RYBKA: praha 2,4 nebo i 5. děkuju.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    IBERIA: Mám, ale u starších jedinců, tj. 15 let. Mé dítě ještě nedorostlo byť je fanoušek :-)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ALDEMIK: diky, znam. Jde mi hlavne o konkretni zkusenost. Mas?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    IBERIA: Rosénka?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZARZAROSA: pohyb dětem má taky tanečky:)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ZARZAROSA: A kde? DDM na Praze 2 má kroužek Cvičení a tanečky pro nejmenší a Rytmické krůčky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam