MORPED: my máme takhle dřevěný stromek se šuplíčkama, co tam strčím, vymýšlím večer před tím, fakt žádnej problém. Loni jsme dávali různé druhy oříšků (má je ráda, loni ji byly necelý dva, takže spoustu ořechů neznala, byla nadšená), rozinky, samolepky, sponky, rolničku, už ani nevím. Jídlo jsem poctivě jsem balila do celofánových pytlíčku a zavazovala mašličkama. Letos je to horší, jednak se musí do jednoho šuplíčku vejít něco pro obě, druhak to musí být něco, co může i mladší (17 m).
Ale ořechy, rozinky, sušený ovoce bude, nebudu to balit do pytlíků, dáme to rovnou do šuplíku. Samolepky, nějaký plastový přívěsky (balení za 9 Kč z Levných knih), reflexní samolepky, minirazítka, včera mi kamarádka věnovala pytlík blbostí z Kinder vajíček a podobně. K tomu nějaký bonbony z hroznovýho cukru, lentilky a jiný malý sladkosti. Určitě mi zas plno věcí zbyde na příští rok.
A ten nápad s poukázkou na to, co se tam nevejde, asi použiju. Možná nakreslím "mapu" - snadno ztvárnitelné místo, které pozná a pochopí i tříletá :-).