• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    DOPA
    DOPA --- ---
    WERUMI: Jednomu našemu psu to dělá po takových pochoutkách se želatinou. Dostane jeden kousek a za chvíli si čistí tělo spojivkami. Hnus ;)
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    LOULOU: ok, asi to bude nejlepší. Díky :-)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    WERUMI: Zalezi na tom, jak dlouho to ma, jestli nema poskrabanou rohovku, jestli tam nema nejaky sajrajt, jake zbarveni ten "ospalek" ma a tak.

    My se takhle potykali nejdrive se zanetem spojivek, opakovane zanety a nakonec se zjistilo, ze mily bull ma vetsi vicka nez oci a ta vicka ve snaze prilnout k oku skrabou rohovku a zanicuji oko. A v kanalku se mu diky mezere usazuji necistoty.

    Takze vyplach borovou vodou je ok, ale pokud by to trvalo dlouho, tak je to asi zanet. Kazdopadne je pravdepodobne, ze normalni vet rekne, ze to nic neni, ze je to treba jen reakce na pyl apod.

    Ja bych sla 100% za veterinarem, at se vyjadri.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Zánět.
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    Nevěděl by někdo?
    čubince se tvoří jakoby ospalky v očích, ale jsou jiný než na který jsme zvyklý - větší, táhlý. Ráno z toho má kolikrát uplně olezlý oko - nerada bych něco zanedbala, ale zas aby si u veterináře neklepali na čelo.. nemůže to být nějakej zánět? Může se vyplachovat - borová voda nebo tak něco? Netrvá to víc jak pár dní, ale teď ji to vytírám i z druhýho oka :-(
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    WEA: zkus bullterier.net, zeptej se tam
    WEA
    WEA --- ---
    MARTIN_531: jj díky na ty sem taky koukala ale právě sem si vybrala pejska co je narozen stejně jako já http://www.biladama-bull.cz/vrh_d.html jméno dasty....večer se dovím zda bude či nebude můj proto sem se ptala i na tu bílou dámu...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    LOULOU: taky opakuju a při tom chválím, tak to dělám od začátku.


    WEA: tady sou nějaký štěňáci :) http://www.trojskykun.com/index1.html
    WEA
    WEA --- ---
    zkusím i sem

    nemáte někdo zkušenosti s CH.S.Bílá dáma??

    nebo nevíte někdo o štěnátkách bula bo minibula?pošta díky :)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    LIBANEC: Tohle funguje na psa, kdyz to zna od stenete, u starsiho psa, ktery nema potrebnou vazbu a nezna to prave od steneciho veku, to nezabira.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    MARTIN_531: Jj, tezko bezet od psa, kdyz bere caru na druhou stranu a sam neni videt. Znam, Homer nam to delal taky... Uz nedela. Chodi na voditku a nebo je hypnotizovan mickem.

    Ale pi Mullerova doporucuje - ze pokud se pes vrati, tak se mu ma dat povel a pak ho pochvalit, pac si uz davno nepamatuje, ze zdrhnul. Ovsem taky jsem delala to, ze jsem si pro ne dobehla a sel k zemi.

    Bina je naucena, ze kdyz ji volam a ona nejde na zvednuti hlasu, tak se k ni rozejdu a ona hned bezi, pze vi, ze kdyz k ni dojdu, tak dostane, ale kdyz prijde ona driv, tak ji pochvalim. Funguje to paradne. Hlavne se pes nesmi bat tak, ze zacne utikat.

    Bohuzel stale vidam psy a jejich pany, jak ty chudaky privolaji a narezou jim... Stale ty a same chyby...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    LIBANEC: ja samo taky ale poznam kdyz veme kramle a dneska je vzal, a kdyz me nevidi v poli ktery je vysoky tak sem musel za nim, dostal jednu, otocka na zada a na provaz a nejhorsi uz nedostal hracicku. Premejslim co to je za vzpoura kdyz se zda ze uz seka dobrotu desetkrat pribehne, na piskot nebo masicko, a pri hre ho najednou veme amok a zdrhne, funguje kdyz po nem neco hodim, jenze dneska sem ho minul :) Tadle teorie prodlouzeny ruky funguje jinak jedna basen, na tomhle sem ho naucil chodit v okruhu deseti metru kolem mě
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    MARTIN_531: ja vzdycky bezim od nej.....
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    tak mi dneska vzal psík po dvou měsících opět kramle, chjo a to sem ho začal pouštět pořád a ne jen za poslušnost, tagže nandaváme opět ostnáč, žádný balonky, ani pamlsky a budeme zase drilovat přitahovat a švihat po zadku, co se dá dělat. Ale proběhnul sem se hezky pšenicí, už to pěkně řeže :) Teď mi leží u nohou a snaží se o mě opírat hlávku a při tom děsně smutně kouká, hajzlik jeden
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    MARTIN_531: proste ble, ale normal jako v lidske risi!:-D
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    ad vytok: takze je to asi normalni, nekape to ale utira si ho do vseho na co si lehne, je to zluty, nekdy bily nekdy zaschly mno a tak
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LOULOU: to mam u cuby tez. Cim je starsi, tim je to tmavsi. A ani sem to neresila, frndu ma ok a nic ji nesvedi, nic ji nehnisa ani neboli.

    BRUKEV: Taky tak:) nema to uplne porad, ale casto, jak rikam, nesmi to proste ukapavat.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    MATHEA: No jasne. Homisek ma jen jakoby na konci "hustci moc" a nema to furt. Spis to miva vyjimecne, kdyz ho malinko vystrkuje nebo kdyz chrape s nami. Mame pak "pindoura" vsude! :-D

    Ted jste me uplne vystrasili! :-D

    My mame spis problemy s tim, ze ma Bina kolem vulvy zhnednuti kuze i chloupku. Neni to vsajk pigmentace, ale jakoby zapareni... Cistime to porad, ale porad se to dela..uf A veterinarka nam rekla, ze je to ok. Max pry otrit roztokem z betadiny...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    No u nás to je, jak kdyby tam měl permanentně kapku kondenzovanýho slazenýho mlíka. Nebo neslazenýho, já to nechutnal:)))
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LOULOU: ten vytok nema vyslovene odkapavat, pak tam muze byt zanet. Pokud to je jen mala kapicka a kdyz se stahne predkozka a je to ok, pak neni co resit. Nesmi to ze psa vyslovene cedit, kdyz chodi a ukapava to z nej, tak je zanet budto v predkozce nebo i hloubs.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam