• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    Tyto stránky jsou věnované výměně názorů, zkušeností a zážitků s "bojovými plemeny".
    Diskuze se neomezuje pouze na standardní plemena - pitbul, staford ..., ale je otevřena i jiným, netradičním "bojovým" psům.
    Vystavujte dle libosti foto Vašich miláčků, zanechávejte linky na stránky s touto tématikou.




    rozbalit záhlaví
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    MATHEA: hele ja sem chtela poradit, se ktery psem by se nejlepe snesla, ne dostat kazani, jak nezodpovedna panicka jsem kdyz chi bydlet v dome bez psa.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VALERKA: Tra je stastna protoze to ma jak maly dite, dyz jede na prazdniny na vensici k prarodicum...proste dobrodruzo. Ale kdyz je u svyho mamanka a tatanka, chce bejt s nima. Pes chce bejt se svoji smeckou, na kterou je zvyklej odmalinka. Ale jasne, chapu, je treba si to nejak oduvodnit.
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    KACJU: heh to bz bzlo dobrz mit doma nachlup stejnz psz, ale jinou rasu

    VALERKA
    VALERKA --- ---
    MATHEA: hej sory ale ty meho psa neznas a nevis jak se citi v jake situaci, takze kdyz rikam, ze u rodicu na zahrade je s jinym psem stastna, tak nevidim duvod proc ji stejne prostredi nevytvorit i doma.
    KACJU
    KACJU --- ---
    VALERKA: nejni to sice malynkaty ale je to prej hodny
    TABO
    TABO --- ---
    VALERKA: promin, ale musim souhlasit s Matheou...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VALERKA: Huf, trosku si odporujes tvrzenim, ze je na zahrade spokojena a stastna, kdyz u vas na baraku celej den probrecela, ne?
    Ja osobne si absolutne neumim predstavit, ze psa takto vyzenu ze smecky. A pokud si myslis, ze kdyz budou na zahrade dva, tak budou stastni, tak sem na to fakt zvedava...aby pak netrpeli oba. Spis by byla stastna, kdyby mela temer neomezeny pristup na zahradu, ale mohla by byt s vama v baraku..schvalne ji dej vybrat a uvidis, kde se bude zdrzovat vic...I kdyz...kdyz budete spokojenejsi obe, protoze ty nebudes muset denne luxovat bily chlupy, a je to duvod pro spokojenost psa, tak asi jo no..
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    Ahojky lidičky. Na Aukru jsem nasla inzerat ze nejakej asi chlap daruje Argentinskou dogu a jestli si ji nikdo nevezme tak ji utratí. Přijde mi to tak trochu jako citový vydírání ale to je fuk. Hlavní je to, že ten pejsek si to určitě nezaslouží. Proto vás prosím, jestli někdo sháníte pejska a nevadila by vám jeho velikost, jestli by ste se ho neujali. Odkaz je zde: http://www.aukro.cz/item848003343_dogo_argentino_argentinska_doga.html
    Pokud možno prosím vás o rozšíření této zprávy. Děkuji za váš čas.
    !!!POZOR aukce končí už tuto sobotu v 17:55.
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    TABO: Proto ji chci poridit kamose na zahradu. Jinak je zvykla na pobyt v boude, protoze obcas, jak uz jsem avizovala ji nechavam u rodicu, kde spi jedine v boude, ale se psem. A je maximalne stastna kdyz muze byt na te zahrade.Tak doufam, ze si zvykne i tam.
    TABO
    TABO --- ---
    VALERKA: Ja tedy nevim, ale pes je podle me zvire smeckove a samo na zahrade vetsinou byt nechce. Sestra tohle udelala svemu ohari. Koupili barak a soupli ho na zahradu. Pes stoji za dvermi dodnes a vetsinu noci probreci, protoze chce k panickum. Ze ma pes zahradu je sice penky, ale vyhodit ho na ni, nevim nevim.
    Tak ji aspon nechce spat doma ne? Takhle ji uplne vyloucite ze smecky chuderu...
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    YOCCI: jj dobre, dekuju za info, peclive to zvazim, je dobre vedet jak se snasi s ostatnimi.
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    VALERKA: jestli se můžu vplést do rozhovoru,tak určo stafbulíčka..já ho doma mám a je to naprosto úžasný pes! Na všechny psy v rodině(labrador,yorkshir,jezevčík,maltézák) si zvykl bezprostředně po té, co jsme je poprvé navštívili a teď máme 2a1/2 roku a jsou the best friends-až na maltézáka,páč je to sketa malá rozmazlená.Donkoš ho ale bere bez problému. I cizí psy,co potkáváme jsou kámoši,ale zas až na ty černé,které jsem tu už jednou zmiňovala=).Jako společník je z nezaplacení a k fence bude v poho. jsou to ale mazlíci a hodně vyžadujou pozornost, takže může akorát fena čárlit. To je tak jediné, co mě napadá..
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    SNELA: jj hodim echo:))
    SNELA
    SNELA --- ---
    VALERKA: jasně no.. tak uvidíš, pak dej vědět, jak Vám to probíhá nebo jakýho máte přírustka :))))
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    SNELA: to by asi nevyslo, u nasich ma kazdy svoji boudu, ale ja mam doma zatim jen jednu...
    SNELA
    SNELA --- ---
    VALERKA: joo tak :) no nebo si na začátek pujc rodičovo pesana domu , at to tak blbě nenese :)
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    SNELA: ne to ona je uz zvykla na venkovni pobyt, vzdycky kdyz potrebuju nekam jet bez ni necham ji u nasich na zahrade. je tam i pes, se kterym je zvykla bydlet. ä ted ji tam necham na cely tyden at se lepe klimatizuje na venkovni prostredi a jeste bude mit spolecnost... tohle uz mam vyresene:))
    SNELA
    SNELA --- ---
    VALERKA: no možná bych jí začala zvykat od jara, takhle to pro ni bude asi fakt mazec :/ ani ta srst z bytu nebude moc kvalitní na zimu venku
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    TABO: Protoze kdyz se stehuju do domu se zahradou, nevidim duvod, aby byl pes v byte, kdyz muze behat po zahrade. a taky ty chlupy, ktere jsou uplne vsude a jeste k tomu bile uz nechci denodenne vysavat. Takze to uvitame myslim obe:))
    TABO
    TABO --- ---
    VALERKA: a proc ze to nemuze bejt taky v baraku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam