CROME: presne to sem cekal. jeste si musim precist tady
FIDEL: odkaz...
hele ja ziju od svych 16 let ve lzi ze tu nikdy kapitalismus nebude, do nato nevstoupime...
bondy se to snazil rict,ale...
je to smutny, ja sem jen lopata co ma pochopeni pro mejlu kterymu doslo k cemu byl zneuzitej, magora ze nevi jakym zpusobem bojovat ( i kdyz ve svy vypitosti tu chtel radar), proti bolsevikovi to bylo jednoduchy, ale ted je to tezky - samozrejme ze bojovovat proti establishmentu je pro umelce to nejdulezitejsi, pokud neni loutka.
chartu podepisovali lidi nejruznejsich presvedceni, katolici, komunisti, krestani, pravicaci, delnici, umelci...
a o to tu imho de. jestli si myslis, ze nejak sympatizuju s pravicakama nebo s kremelskou propagandou tak se mylis...
proste patrim k te lidem co vidi ze je neco spatne. na pivo s bartosem bych nesel, ale s rodinou lenky prochazkove se znam velmi dobre :-)
volit x let nechodim, posledni stace byli pred 10 lety zeleny. moje srdce bylo vzdycky vlevo a prvni maj byval pokud sem byl v praze cerveno-cerny
jsou to paradoxy, samozrejme ze ti kdo tvrdi ze jak ty rikas "alternativni" rozumej, konspiracni teorie a Keremelska propaganda... servery nechodi to ctou taky. je to jako s tim tvrzenim o masturbaci...
jenze je tezky si pripustit ze to pisou pravicaci, ze jo?