• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!

spřátelené weby.....

http://www.longboard.cz
    http://www.buttboard.cz
    http://www.downhill.wbs.cz
    http://www.skiboards.cz

První česká downhillová parta

= poslední akce v Litvínově - foto & video =
    FOTKY v galerii
    VIDEO v zipu, 175 MB

BUKOLIK
    www.bukolik.ch

SHADYHO FOTKY
    Album Long

KOZÁKOV CHALLENGE

vo nejvetšího dědka...

110 hlasy od 110 respondentů

rozbalit záhlaví
      KACZER
      KACZER --- ---
      DEEBON: nemate tam nejakyho buttboardistu ?
      DEEBON
      DEEBON --- ---
      jinak ja netusim kdy jede polsko/ceska vyprava Wojta/Hynek, ale nase sudetska kru Deebon/Pulpanek a offnyxovy brothazz vyrazi kolem 15 kvetna.
      DEEBON
      DEEBON --- ---
      tywoe sem zamilovanej, dnesni sejsn hodne presprijemna . . . . prkno mrda, nikdy sem nemel longboard s konkejvlou patkou a je to parada.

Zoltan: no jo dedek je uz starsi pan . . . ja ho ale respektuju za jeho polskej puvod, pro to mam slabost :)))
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      A voberem toho dedka staryho o posledni fenik, takovej napad se mi libi! :D
      KACZER
      KACZER --- ---
      a asi s sebou vemu hazard kufrik :)
      KACZER
      KACZER --- ---
      ty wole, ja tam budu prvni
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      8 v Propaghande plati pejco, hlaven aby ty jsi dorazil :))))
      KACZER
      KACZER --- ---
      Telatka ! takze chci videt souhlasne mesidzs ze toho vosmyho v propagande plati woe!
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      Takze vy ptakopsyskove jedete honit vodu v tom teminu? Hynajs, Dedek a kluci z Jablonce vsichni?
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      Dedo? :)))
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      ste čuráci:o))))

Deeboo:...letos jedem taky!
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      DEBBOON: Oka a jedou tam vsichni, jako cela particka? Radi uvidime na silnici rozmazany kaluze krve od nejakejch novejch lidi, tak proto se ptam, ze by jsme vzali zbytoek tvoji particky, he?: :DD

Dedek dycky akorat picuje, toho si proste nemusis vsimat. Mam ti povidat pohadku, jak dedek vypicoval schuzku, na kterou pak nedorazil? :))))))
      DEEBON
      DEEBON --- ---
      zoltan: ja se chystam behem 3 tejdnu na par mesicu surfit do France (ale nerikej to Wojtylovy on tise zavidi a pak picuje:))) takze posledni vikend v cervnu je nerealnej. Ja spis myslel ze si tady dame nase particka naky pojezdy, neco cvaknem a pak dam pikcr :))
      DEEBON
      DEEBON --- ---
      no konkretne ja jsem jabloneckej:))
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      deeboo je starej raider.....

zoltan:....jak jsem ti kdysi rikal že známe náky lidi z liberce ale nemáme na ne číslo tak jeden z nich je deeboo
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      Deebon: Odkama jsi? Prazskej, nebo od Bombera? Session bude predposledni vikend v cervnu.
      DEEBON
      DEEBON --- ---
      cau sneci, tak tohle je odedneska moje deska
      # Length: 37.25"
      # Width: 8.0"
      # Nose: 3.375"
      # Tail: 6.75"
      # Wheelbase: 23.0"
      # Shape: SOC148
      # Concave: FK1, jinak setup jinej, jiny kola a trucky, pobustrime tady nakou session a placnu sem real fotku - dneska jsem ho zlehka zajizdel a je to naaaaaadhera

ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      A mistopredseda vadzajna cisticu by do ty doby mohl dospulit ty nakresy na ty karky, coz? ;)
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      To mi koule neutrhne....
      KACZER
      KACZER --- ---
      dobra, posun o tyden dale tedy?
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      Hele vy analni vobsoustove, to jste si nemohli vzpomenout na horsi datum. Jsem do outerka mimo, takze nehrozi, ze bych dorazil . Seta je taky mimoid. Dve veci. Polobracha se vraci z Londyna na jeden den, oslavit narozky. Za druhy, vecer je festak na kterej uz mam listky a jako sorry, nez koukat na vas, to se radsi vyradim na Clawfinger a Dog eat Dog...
      Streda muzu, ctvtek slavim svoje narozky, na vikend jedu pryc, dalsi tyden relativne volneji. a ten dalsi vikend v patek slavim narozky na ktery je celej tenhleten krcalek rejpalu zvanej! Bude to ve Tretim Polocase, dole vzadu ve sklepe nejspis.

Chci funkci nastenkare, srace a bublifuka, jinak do toho s vama nejdu!
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam