• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tohle působý hodně fér ...
    u nás ale asi jenom dream..
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    jinak na longboard.cz se víc lidí zmiňovalo o bowlu máte někdo s longem zkušenost??? tady v čr asi moc spotů na tohle téma nebude což? ale zní to zajímavě povozit se po nahnutej stěně na tom 120kovým serfu...

kdysi jsem se houpával na sk8 v rampě tak bych si něco podobnýho zase dal.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    dobrá trasa (vyzkoušená) , jak už jsem jednou psal je tady u kousek za brnem na fungl nové silnici 10km z kopce
    když do map zadáte http://www.mapy.cz/ route(fast,toll):křtiny>obec Adamov, okres Blansko

http://www.mapy.cz/?query=route(fast,toll):k%C5%99tiny%3Eobec%20Adamov,%20okres%20Blansko&portWidth=938&portHeight=735&zoom=5&mapType=base¢erX=135549861¢erY=134989697#centerX=138348193@centerY=133185596@typ=hybrid@zoom=12@vizType=none@vizIds=none
    KACZER
    KACZER --- ---
    DEEBON: nemate tam nejakyho buttboardistu ?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    konkejvlou patkou???
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    jinak ja netusim kdy jede polsko/ceska vyprava Wojta/Hynek, ale nase sudetska kru Deebon/Pulpanek a offnyxovy brothazz vyrazi kolem 15 kvetna.
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    tywoe sem zamilovanej, dnesni sejsn hodne presprijemna . . . . prkno mrda, nikdy sem nemel longboard s konkejvlou patkou a je to parada.

Zoltan: no jo dedek je uz starsi pan . . . ja ho ale respektuju za jeho polskej puvod, pro to mam slabost :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A voberem toho dedka staryho o posledni fenik, takovej napad se mi libi! :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    a asi s sebou vemu hazard kufrik :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ty wole, ja tam budu prvni
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    8 v Propaghande plati pejco, hlaven aby ty jsi dorazil :))))
    KACZER
    KACZER --- ---
    Telatka ! takze chci videt souhlasne mesidzs ze toho vosmyho v propagande plati woe!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Takze vy ptakopsyskove jedete honit vodu v tom teminu? Hynajs, Dedek a kluci z Jablonce vsichni?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedo? :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ste čuráci:o))))

Deeboo:...letos jedem taky!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    DEBBOON: Oka a jedou tam vsichni, jako cela particka? Radi uvidime na silnici rozmazany kaluze krve od nejakejch novejch lidi, tak proto se ptam, ze by jsme vzali zbytoek tvoji particky, he?: :DD

Dedek dycky akorat picuje, toho si proste nemusis vsimat. Mam ti povidat pohadku, jak dedek vypicoval schuzku, na kterou pak nedorazil? :))))))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    zoltan: ja se chystam behem 3 tejdnu na par mesicu surfit do France (ale nerikej to Wojtylovy on tise zavidi a pak picuje:))) takze posledni vikend v cervnu je nerealnej. Ja spis myslel ze si tady dame nase particka naky pojezdy, neco cvaknem a pak dam pikcr :))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    no konkretne ja jsem jabloneckej:))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    deeboo je starej raider.....

zoltan:....jak jsem ti kdysi rikal že známe náky lidi z liberce ale nemáme na ne číslo tak jeden z nich je deeboo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam