• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Drzte si klobouky, takhle prelozil prekladac doslovne neco o nasem sportu (streetluge) a je to i na webu, staci chviku hledat. Kdo mi to prelozi zpet do Aj do stane mandarinu :D

Přistát Luge

Přistát nebo ulice luge zahrnuje lhaní dole na tabuli který je delší než vaše tělo a má kola. Nápad má být poháněn vážností dole silnice nebo dráha.
    LAIO
    LAIO --- ---
    AMIKOSA: ...my jezdíme z dědkem poznávat jinotaje tajných mořských proudú a proudíkú....:-))))))))))))))))))))))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: To nevim proc, kdyz jsou kluci mimo republiku ;)

LUKI: Ve stromovce mel sraz praha bomber, clovek z jineho ghetta, nez je tady ;) Chysta zase nejakse srazy, koukni na jeho stranky www.longboard.cz Co se nas tyce, dokud si neporidis fosnu, nebo alespon papa mobil, bude to tezky :D
    LUKI
    LUKI --- ---
    Ahoj kuci, sic mam mountainboard, ale kam jezdi jezdite v Praze jezdit? a kde jste meli ve stromovce sraz??
    KACZER
    KACZER --- ---
    HLASUJTE ZA CERVEN !
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    to nemá s xenofobií nic společnyho....:o))))))
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    ja nastesti xenofobni nejsem a vzdycky se posbirala slusna particka super lidi takze jsem rad ve spolecnosti dobrejch lidi...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AMIKOSA: jedem s kamošem - LAIO - do francie surfovat...na žadnej kemp....já nemám tyhle organizovaný veci rád....prostě vezmem stejne jako minule auto a budem jezdit po pobřeží a surfovat....
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    o cem tady chcete hlasovat?

WOJTYLA: a kdo a kam jedete do te francie? jedete na kemp neci nebo tak? pisni
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TAK SE VYLEJTE? KDY A JAK KDO MUZETE! HLASOVAT SE DA NA X MOZNOSTI
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..udelej to podle svejch představ - dal jsem ti práva....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Muzwes Papezi simte udelat anketu kdy tu teda kdo bude, abyc kdyztak sladil termin na sraz?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AMIKOSA: škoda - jedem v červenci do Francie....
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Mam pro vas takovu informaci VIP...poradame s kamaradem snowboardove kempy viz www.snowcamp.cz a ted chystame surfove a je o to docela zajem vzdycky tak kdyby nekdo mel zajem tak piste napisu vic informaci...Lolalita Lagos portugalsko
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zoltan:..každý prkno který jsme zatim vyrobili je revoluční!.....

mimochodem ty kárky vypadaj na slušnou rychlost:o)))

http://www.minikarymb.cz/download/502x505.avi
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    PULPANEK: jaj tak to je od brna celkem záser... tak to do odletu nedám, ale až se vrátím tak pokud budeš pořád jezdit rád dojedu omrknout 6,5 km polidnýho downhillu... třebas už budu mít o něco férovější výbavení :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Jak dlouho uz tim vyhrozujete, ze bude prkno revolucni, he? :D Mam pocit ze tak dva roky, co vas znam ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    DEEBON: ...já jsem zarytej prknař...rychlost mi neni cizí, štýlo jakbysmet...:-))) ...hlavně žádná křeč...
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LAIOSH: rozhodne v prvni rade pekne a kdyz k tomu jeste pekne rychle, tak je to parada . . . . . ale asi kazdej mluvime o necem jinym, ja o peknym jezdeni na oversized skejtu a vy o karkach - kde sem teda myslel ze do o to jet hlavne rychle nez pekne . . . :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam