pastnu vam sem posleni post ze svyho blogu, myslim ze by vas mohl pobavit...
o tom jak jsem se s longem vypravil dobyvat mistni sk8 park :D
Ej konecne se mi podarilo vychytat lokaci mistnihio vehlasneho sk8jtoveho spotu FDR sk8parku ukryteho pod dalnicnim nadjezdem R95 hned vedle hlavni zakladny namornictva v phili.
Jako uz klascky jsem zaparkoval uplne nekde jinde a vidal se na finalni kousek cesty na longu.
Uz z dalky jsem videl, ze mezi silnici, po ktere jsem serfoval a parkem pod mostem je brazda vyplnena piskem, ale nevim proc jsem si myslel, ze tohle se svym prknem proste prejedu a tak jsem posledni metry sveho prvniho prijezdu do mistniho sk8parku stravil jako spravnej greenhorn ne na koleckach sveho prkna, ale na zbytcich kuze sve leve ruky...
No mozna jsem si ale svou stylove sedrenou rukou vydobyl uznani mistnich jezdcu (kteri si mimochodem tenhel park stavi sami na vlastni naklady), protoze i kdyz jsem se ve snaze zjistit, jestli se na longu da jezdit i v sk8 parku po betonovych vlnach, placal po mistnim concretu jako ryba na suchu, zustavali vsichni velice pratelsti a otevreni, i kdyz jsem na netu cetl ze mistni locals si proti nezkusenym vetrelcum zadne servitky neberou...
Nezbyva nez si poridit nejakou kratsi poradnou rybu na serfovani mistni concrete wave ve FDR, protoze na longu se proste nahore vertu neotocite... a nabrat poradnou rychlost na serfovani sten se da obtizne, kdyz se neda poradne zatacet na prekazkach.
No zbytek casu uz jsem prestal mucit svoje milovane downhillove prkno snahou zbombit mistni spot a pustil jsem se dofoceni mistnich jezdcu. Krom skejtu se tu celkem jezdilo i na bajcich, tak sem misto svych srdceryvnych spovedi lupnu nejaky fotas, ktery vam reknou o mistni situaci stejne asi nejvic...
Uvidim jak bude cas, ale sem bych se jeste rad vratil...