• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: No zcela tě chápu...můj dosavadní rekord je též něco po 70 a to na rovinkách a itak bobky byli :D, ikdyž s tím autem mě to taky už napadlo :))
    Jinak takový jezdci, jako tento maňas už mají to nejlepší co člověk do longboardu může narvat...a my češi tady s naším zázemím můžem jen zatím tiše závidět....teda pokavad teda nemáme dostatek peněz a kontaktů a hlavně kvalitních tratí na trénování-to je pak jiná :)

KACZER: Mnoo a to jel na longu!! Vy v leže máte ještě lepší oříšek - 180km/h :DD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Az te jednou uvidim, pokud se mi to este nekdy vubec postesti, protoze sejit se s tebou je proste nemozny, narvu ti destnik do prdele a otevru ho!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PULPANEK: to jer u zpltana normální.....von si tahle vydelává prachy bokem - ale když mu je nekdo dá,,,tak proč ne....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PULPANEK: Chapu, beru to jako cenu za casak, toho vartase a dalsi veci, ktery tim padem nemusim resit...

Rekni mi, v jakym stavu je to koryto? Jsou tam nejaky velky diry, ktery by prerostly skatovy kolo neprejelo?
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    ZOLTAN: Hosi ja protoze jsem mistni se na vas prijdu podivat a mozna i zajezdit si, ale neuvidi te ode me ani korunu protoze, nevidim duvod platit. Jezdime tam docela casto a nikdy nas nikdo z prachama nevotravoval.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TOrnado: Jestli chces jet, tak se s tebou samo pocita. Do auta te este narvu.

Co Amici a Vicove a dalsi killeri, he?
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    kua jsem tu v usa a mam problem koupit nejakou poradnou helmu, nemate nekdo nejakej tip???

jakoze nepocitm sk8 helmy ty tu samo sou, jenom nevim kde hledat nejakou downhillovou integralku... ???

znacka firma obchod cokoliv...

diky za pripadnou radu.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: nj koukal jsem... :D
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    LUNGPA: lukec tak to ta tvoje brnenska 75km/h je uz zjevne prekonana...
    KACZER
    KACZER --- ---
    TORNADOETA: kraaavo! .) panove mame co dohanet...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    TORNADOETA: ty pycho... tak to je husto sjezdt. ja daval zatim nejvic neco kolem 70ky a to me jeste tahlo auto... a i tak jsem musel dotahovat trucky ve 125 aby se to netraslo... to musim mit i celkem potuneny prkno, a loziska... se se mu to neprotavy, na nasem brnenskym srazu nekdo protavil kolesa uz nekde pri 40-55 km/h (ale tak asi to bylo taky tim ze uz bylo starsi, nebo mozna necisteny? kdo vi...)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: Mno já jsem se ptal na totéž, ale tak nějak se mi nedostalo odpovědi, ale tak co si podle mé představivosti vybavím, tak na stojáka to je na hřebíček...ty buttboardy bych tam viděl realněji :)
    Jinak nevím, zda se někdo od včerejška kukal na longboard.cz, ale Thomas tam hodil videjko, které určo se vyplatí zkouknout a ani není časové náročné :D ... itak ulehčím : http://www.youtube.com/watch?v=uNHkoEvyTOg - mazec :))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ty voe husto huste, jde do toho nekdo na longu na stojaka ??? nebo je to spis budboardova zalezitost???
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: hele woe, jedinej podstatnej detail... dam do toho maximalne tech 5-600. to proste se musi nejak poresit... a dopredu rikam, ze nemam na to davat vic. opet me zabombardovali slozenky a je to pekne v rite...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: uz sem tady nekam daval odkaz...

ja jedu, se mnou pocitej proste
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jaqko aby v tom bylo ouplne jasno, ta cena je myslena jako cena za celou akci. Kdyz se tam sejdu sam se sebou, zaplatim 6000. Kdyz se nas tam sejde 10, pak se to proste rozpocitava...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jsi dokonalej dedo, dik.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    upravil jsem ti hezky nástěnku....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak se vyjadri, rad si to poslechnu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    se nevyjadřuju.....