• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOTJYLA: A ty to tady prosim prejmenuj na neco jako "Wojtylova poradna u rozhadaneho parecku ZOLTAN x KACZER aneb kde mam valecek" nebo tak neco a delej nam psychoterapeuta :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER:Vis co? Nemam na tebe silu :)))Az budes mit nekdy cas a chut mi treba po ÏCQ alespon do dvou dnu odpovedet, na tco se te ptam, nebo postou tady, kdyz te tim bombarduju jak blbec, mozna zacnu dela to, na co si po mesici vzpomenes :)
    Takze nejdrvi mi odpovez na vsechno, co jsem ti hanazel za tech 14 dno do posty a do UCQ a pak se zacnem zuase bavit jako lidi *chrocht* :DD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    a už to lítá..O)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: ty tatare!!! :) web se developuje, jak delat podklady, s tim si se nevozval a ja se ptam, jak vypada ta tvoje slavna domluva s pravnikem ohledne stanov!! je brezen woe!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jao nakoupit značky?...náký značky bych měl...a zbytek by jistě dokázali chlapci z moravy nekde ukrást an opuštěných silnicích...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Do tohohle si nemel rejpat :DDDDDDDD Budu v nem mit ucasdt a doufam, zer se to pohne ku prospechu veci :)

WOJTYLA: Dalsi napad je, priit s napadem, kde sehnat tech 25 koliku za dopravni znaeni na tohle leto :) Zaplatit tim tenhle jedinej poplatek a silnice je nase ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    TORNADOETA: heheheheheheeeeeee
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Klid :D ... ted zase z jiného soudku - Kaczer jak daleko je připravovaný projekt : buttboard.cz ??? - teda jestli vůbec ještě existuje? :(
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: no kazdopádne pokud budete chtít sem otevřenej dalším nápadům
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    V pohode v klidu sed na zadku, uz se to vari, jak doufam, protoze chytit Kacera a na necem se s nim dohodnout je fakt um. Takze jestli diky nasi sporadicke internetove debgate k necemu doslo, pak je to moc prima a neco bude, ale pst, je to prisne tajne :D uvidis. Tlacim na nej pord ale von se porad cuka :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: a proc by taky ne....nejvetší kokoti sme my...ale už mě přestalo bavit se ptát kdy se teda sejdem a poslouchat od tebe že to nák dohodneš s kačerem....už jsem tuhle vizi pustil z hlavy....stejne nejezdim...takže bych mohl bejt leda nehrajicí uklízečka...o)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Tak o tom ale zase zadna :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: to víš že daj dyk sou to kokoti
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TUz sem to taky hledal v ruznejch vyhledavacich, ale to by to kluci asi nemeli v tirazi, ne? Prece si tam nedaj neco, co neexistuje...?
    KACZER
    KACZER --- ---
    google mlci, to bude nejaka picovina
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To prave nevim, tak jsem se chtel informovat, jestli uz mate vsichni tricka s jejich logem a ke me se nic nedoneslo :)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: ze by nejaci cz profici za nasima zevlackyma zadama brousilioficialnni styl? ;)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Rika nekomu neco Czech all board asisiation? Nasel jsem to vcera v tirazi Xstreamu a dost netusim, o co kraci a docela by me to zajimalo :)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    B_KOMPLEX: na kolena, lokty i na dlaně mám od TSG, ale je to fuk jaké budeš mít, ikdyž zrovan tady asi platí pravidlo: čím draží, tím víc vydrží :)
    Jinak rukavice stačí vlastní výroba: pracáky a přilepit na prsty či dlaně plast nebo kůži a pohoda a pokud máš strach o zápěstí jako já, tak pod to hodit chránič ;)
    Ohledně speeddemonů....na jednom jsem tehdá jel a je to luxus :)
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    jo a meli byste tip na naky fer chranice?jaky pouzivate rukavice?stacej chranice dlani co se prodavaj do sady na inliny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam