• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    To jsou k nám hosti :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kecas, LAIO Vstal z mrtvych :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já hlasuju pro...tomas je v klidu...
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    z fora longboard.cz :) - 2008/04/30 09:19
    čau možna by se mi povedlo ukecat starostu a uspořádat u nás v Jirkově dh závody. mno a kdyby se mi to povedlo ho ukecat tak bych potřeboval asi pomoct teda pokud by byl zájem o závody tak mi napište wotrava@seznam.cz
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    bring it on guys, kdy vetsi konektivita neprospela ?! :D
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: to sis to trochu otocil. nebo sem to blbe napsal. proste je to na vas, me je to jedno.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ne jsou top kyedy jak vod prvničky....bud jo nebo ne...vofuky si nech pro svojí starou az se ti nebude chtit píchat...o)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    nerekl jsem proti ty obludo vobludacka! Rikam ze jem i to naprosto jedno, ale prospelo by asi veci, kdyby zacal pouzivat i nyx. Takze spise ano je lepci odpoved? :)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    Tak já Tomáše znám a podle mě by to mohlo prospět, takže jj...sem s ním ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ja bych ho dal, uvidime co se z nej vyklube, a trebas kdyz se da do kontaktu s longovym podhoubym,tak to veci prospeje, takze ja bych dal hlas pro .
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    takže máme tu dva hlasy proti......

kdo dál?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Pekiny vyjadreni zaporu :))))

WOJTYLA: Je mi to jedno.
    KACZER
    KACZER --- ---
    ja se s nim neznam, ja hlasovat proti nemuzu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    je třeba si uvedomit, že i když se nám třeba nelibí JAK Thomas nekterý evci delá, tak je nepominutelnej fakt že DĚLÁ a je nepřehlídnutelnou figurou českýho downhillu....

myslím, že by nám všem prospělo více s nim spolupracovat a ideálně dosáhnout vzdy nejakého společného konsensu....
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dostal jsem nápad....co si myslíte o tom, že bych přizval Thomase sem na NYX?

vyjadřujte se prosím....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: jak rikam, uvidime. Este porad nemame kralika v troube. Az bude, zacnu premyslet co dal ;) Tohle jsem trosku ujel v mozku, jak myslim hodne dopredu a delam scifi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Na to se navazujou sponzori, ze to jsou prvni zavody u nas a na to navazuje prachy, reklama, lidi a vsechno

?????????????
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Nerekl jsem ani slovo na tema, ze by od nich mela padnout jenom treba koruna ;) Jen ze to zastresej, to je vsechno, daj to na svy stranky a treba se to nejak pohne, protoze tak by mohli prijet lidi i odjinad. Vubec si nedelam nadeje se slamou, nemame sanci ji tam dostat. Navi co jsem jezdil po okoli, nikde tam neni statek, kterej by mel k dispozici 2 km slamy (to mluvim jen o zatackach, nikoliv o ty 400m dlouhy rovince). Takze oser a pruser, kterej proste akorat pravnik osetri do smlouvy a my se budem modlit a jezdit s usmevem a normalne, ne jak hovada :) (ne, nedelam si iluze, nekdo to hrazeni urcite preleti).

JUe mi jasny co to obnasi, uvidime, co se z toho vyklube, vyckejme na to vyjadreni primatora a starostu obci...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ...no pokud by to mela zastřešovat IGSA tak to je uplne jiná liga a na to nemáme peníze a esli máš pocit že to zatáhnou voni tak jseš na vomylu....balíky slámy v zatáčkách pronájem okolních pozemku atd....no nejni to prdel....

takopvy závody misí pořádat právnická osoba což nikdo z nás nejni...sponzoři = učetnictví...no proste bojim se že si to představuješ jak hurvínek válku...

nou oféns....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TORNADO: Hezky on! Ne, nam se nikdo neozval, hod mi na nej mail prosim do posty, at mu muzu pisnout, treba ho v lete uvidime na sessionu ;)

Taky dik zap odporu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam