• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    kdo se chcete pobavit na muj ucet,kupte si v patek prilohu lidovek,melo by tam bejt neco malo o freebordu

jinak kdo jeste nevidel,mame uz ceskou verzi,dela to parta nadsencu z havirova http://www.freebords.cz/
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...kdy a kam...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Pojed s nama na sraz, nasli jsme takovou silnici ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já to mam celkem srovnaný...já hledám silnice na kterejch se mužu povozit... Pak mam dojem, že aby to bylo lepší musíme mít kde jezdit, trénovat, bejt pohromadě a já jsem zatim takovej flek nepoznal, neřikam že našel, nepoznal. Když ho najdem tak se tam už jen stačí nezabít.
    KACZER
    KACZER --- ---
    tak jsme se zoltim prave vratili z rakouska. a panove, mam takovej pocit, ze tu nikdo o jezdeni nevi vubec nic. po zkusenosti z almabtriebu by jsme si vsichni meli zacit zametat pred svym prahem,) ja zacinam ,) protoze tam bejt, tak zjistite, ze pravej downhill je tak o 4000% nekde jinde, nez co tady kdo kdy jel ,))

umisteni: skoncili jsme predposledni pred desetiletym klukem,) nicmene mnozstvi zkusenosti ohromny. pekne to rekl zoltan cestou zpet a ja s tim nemuzu jinak nez souhlasit: "odjizdim s naprosto jinym stylem jizdy" :)

doporucuju vsem, aby si nasli nejakej evropskej alespon freeride a jeli, ziskate vic nez za tech pet let jezdeni v izolaci tady...

http://www.almabtrieb-downhill.com
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...po berlíně pohoda...si myslim parádní...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    LAIO: jasne myslel sem kdyz treba jedes po berline;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...mno jak to péruje tak je to spíš na nějakej ten kurving:-))) ...na větší rychlost nic moc...
    _KROKOUSH_BLG_
    _KROKOUSH_BLG_ --- ---
    prodavam kolo na fr/dh ht ram od mr. frantiska mrazka s vidli Jakos /kopie monstra od marzzochi/ vetsina komponentu od tiogy a brzdy hayes mag s 200mm kotoucema, dyztak posta
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    a udajne kdyz se rozjedes na rovine a jakoby perujes na tom,muzes to udrzovat v urcity rychlosti
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    HEAVYN: Ze to peruje. Vlezes na to a ono se to srovna do roviny. Nejedes tudit na desce prohly dolu diky tvy vaze, ale na rovny fosne. Zataci to jinak, rovnovaha jinak, proste vsechno jinak. Alespon tak to pisou na forech.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    jakej vliv na jizdu ma todle to prohnuti? to vidim poprve
    http://www.loadedboards.com
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    To je docela zlo... Taky sem na tom lezel tenhle rok jen jednou, jsem docela zvedav, co se bude dit, az na to lehnem na zavodech ;)
    Ouk, kdyby nahodou z Libru nekdo, jsme tu a jedeme vitekam kdy, radi vas privitame.
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    ZOLTAN: zadnej velkej ranec nas tady nikdy nebyl, kazdopadne co se me tyka, tak je to bohuzel tak, jak pise B_KOMPLEX. Do konce zari mam zabitej kazdej vikend a o tejdnu ani nemluvim a abych byl uprimnej, tak jsem na tom diky pracovni vytizenosti letos jeste nestal :// Doknce jsem si idiot zapomel vzit prkno i do Brna, kde jsme delali RedBull kary na Zebetinskym sjezdu, docela ferovej povrch, krasna tahla Farinova zatacka, cely sobotni odpoledne uzavreno nepruchodne pro dopravu aby se tam mohly instalovat slameny baliky . . . . . . . . no a ja tam mezi tim vsim byl bez prkna :// kterymu vlastne uz ani nevim jak se tocej kolecka
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ok, uz jsem pojisten, zkusil bych to :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...pro milovníky cest za kopcem a hledačů zatrčenejch kopečků, sem našel jednu slušnou betonovou vlnu kousek od České Kamenice ve vesnici Studený. Úplně novej asfalt, ten černej suprově uválcovanej...první část je celkem mírná, potom do krátkého protikopečka a pak následuje asi něco jako TEAHUPOO v asfaltovym podání, naprosto krásnej, brutálně prudkej a technicky naprosto nářezovej úsek, kterej neni sice dlouhej ale jak jsem řekl, kdo to nedá je na sračku...neskutečný stoosmdesátky, v místech mezi pískovcovejma skalama v nádhernym prostředí. Moje bodování do deseti. Povrh 10+, déla 6, rychlost 10+, bezpečnost 2...bezpečnost je tu vzhledem k uzkejm prujezdum do kterejch neni vidět nízká i když proti jedoucí auto tu potkáte asi jen velice zřídka, když potkáte, tak si s nim jistě potykáte. Další bezpečnost snižující faktor jsou kamené patníky a prudkej sráz kamsi dolu a stromy kterejch tu hlavou mužete potkat nesčetně pokud by tuto betonovou vlnku někdo nezkrotil ...pro vyznavavače adrenalinu se všim všudy, je ten dolní úsek v serpentýnách naprostej kotel nevídanej, šlapal jsem na kole nahoru a okamžitě jsem si na vás na všechny vzpoměl...pro ty kdo chce okusit severočeské, i když krátké ale věřim že naprosto nandávací TEAHUPOO tak hurá do toho...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    netusim,nemuzu za ne mluvit
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A to je vsecko? sem myslel, ze vas tam je velkej ranec, alespo tak to prezentoval Wojtyla, tak me tak napadlo, ze ti by to taky meli docela ne daleko...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    ZOLTAN: nordicani sem nekeri chodej,ale mam strach,ze deebon je do konce leta, co se tohoto tyce, outoforder
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam