• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LAIO: jsem psal na hofale ze bysme si nekde v praze brne nebo nekde jinde meli taky objevit najaky takovyhle lokace urcite nekde neco musi bejt!!!!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ty krááávo, to by mě bavilo jako svině tyhle výpustě...hohó...to je betovnová vlna...:-))))
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Longboard Mini-Series EP3: 'Everyday Husslin' Western Sessions: Las Vegas http://www.youtube.com/watch?v=n4KoVXSXQMc
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hele ted se tu v tom vrtám, tak dám vedet záver
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: neni problem. jen bude samo zalezet na tom softu callcentra..
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...ještě budou roštovačky...neboj se vlka nic...:-DDD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Skoda ze jsi nebyl...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...ta myšlenka mě držela do tý doby než jsem se probral s tak příšernou kocovinou, že sem hekal a Veronika se na mě už i tak podivně dívala, mno...nakonec jsme se s tou strašnou kočkou přesunuli k ní di kamenice a víš co? ...tam sem se rozplesk u televize a vodvalil jsem se až dneska ráno do prahy....a jako dobrý, ale to taky nejde dělat dlouho...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Jako bylo to v pohode, ale v nedeli si mel prijit taky, bylo to opravdu mocne... :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ..to bylo spíš tak jakože sem ty narozky a holky si na to potrpěj...a pak sem to vyvažoval těma rozdrbanejma jeansama...:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: umis jednoduchy on lineCRMka provazany se softem callcentra?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Docela to slo, povedeny narozeninky si mel ;) Akorat sem te v pracovnim trosku nemoh poznat :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...bluehe, to byla vařba....:-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Longboard Mini-Series EP1: Western Sessions "Thunder Snow"
    http://www.youtube.com/watch?v=4xwlhgrOWmU
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: jestli vis o nejakejch zakazkach na online aplikace, weby, design, kreativu, content management systemy, eshopy, programovani na miru, online kampane a tak podobne, muzes si u me dobre privydelat :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: hahahaa :DDDD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jakmile se finančně zas hodim do normálu, tak jiste pár kořalek kvalitních hrdlem prolejem....vo to se neboj, momentálně sem rád že mám do jíst...vetšinou...o)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ani neuvidíš - víš moc dobře že nejezdim...az se jednou dokopu ke kárce, zajezdim si...ale na prknou jsem starej a tlustej...:-))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...tak proto to tam bylo v pátek zabraný, hehééé...tak to nevim jestli pojedem do kamenice...do pitchi...to je nějak na podzim tolik narozenej magorů? ...sem netušil...na tohle pak má člověk šetřit prachy...hehé...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam