• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Ze bych take odjel?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    My víme, na jednu stranu nám to dost nevyhovuje, na druhou stranu nám to jednu věc asi zjednoduší. Každopádně Pražaům najednou dost klesly šance na přežití, to říkám rovnou... :-))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PIETA: Tys byl pro změnu mág? :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Upsal jsem se včera Hačovi na Essen, takže letos se budete muset obejít bez největšího mága a nejpodstatnější osoby ve hře vůbec. ):
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Pieta: Tuto formulaci, pravda, navrhoval právník:-)
    Ad. web: Ukončím dohady o webu: laicky řečeno - jde o to připsat do zdrojáku nějaký tři bludy. Ale muselo by se to udělat na každé stránce, což je údajně opruz.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Co "předáš pravdivé informace"? (určitě hrajou nějací právníci (: )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Kdyby to bylo v HTML tak mu tam vlítnu a udělám si to sám.. :-( Kdyby někdo věděl o rychlém řešení byl bych mu docela vděčný...
    Jinak ten vzhled stránky je lepší než jsem čekal... :-)

Druhá věc, byl trochu upraven zákon o pohyblivých trzích...
    "Na optání předáš informace o tom, kde se nachází příští Pohyblivý trh"
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Fin: Náš webmaster je nadšenec, dokonce ví, co s tím udělat, ale podle něj je to příliš mnoho práce. Celkem logicky tvrdí, že se radši bude věnovat přípravě Nikdykde samotného, což zas my kvitujeme s povděkem.
    FIN
    FIN --- ---
    PETRIUS: při vší úctě, zkuste tady najít nějakého nadšence - neprovozní stránky v opeře JSOU problém
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    http://majka.iglu.cz/ukazka/ukazka.jpg - ti to radsi ukazu :] az to shlednes, tak houkni (posta), smaznu to :]. klikatelny jsou jen prvni dva odkazy, ktere cni z textu.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    já osobně musím v menu klikat tak nějak důrazněji, jestli myslíš to...
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    texty citelne jsou, pri trose snahy, to je pravda, ale ty odkazy neklikatelne jsou, coz je podle me docela blby. ale co se da delat, no...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Majka: náš webmaster o tom ví, neví co s tím dělat, nechce s tím nic dělat a argumentuje tím že Operu nikdo nepoužívá... :-) (je to smutné ale já víc neudělám...)
    ale jinak jsem slyšel že sice v Opeře ty stránky vypadají strašně, ale texty jsou čitelné...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    TAKŽE POZOR
    * Už jsou hotová pravidla, k nalezení na stránkách (http://www.nikdykde.wz.cz/pravidla.php nebo přímo stahovatelné http://www.nikdykde.wz.cz/stahovani/nk3pravidla.doc)
    jsou tam nějaké změny - zjednodušení souboje, conguesta, vidláci (nebojte se jich), a upozorňuju specielně na FETIŠE - možnost získat schopnosti které si sami vymyslíte...
    * Určitě si pravidla přečtěte a případně připomínky sem nebo do mailu. Děkujeme! :-)
    * Jinak teď pracujeme na informacích pro postavy a skupiny (klany) měly by přijít během týdne. Dále na vás apeluju abyste si postavy vyřešili co nejdříve. Později na to nebude čas a může se vám klidně stát že začnete s čistým stítem.
    Tentokrát budeme klást ještě větší důraz na výbavu. O dovednosti si radši říkejte už teď... (dovednosti a fetiše řeším přímo já)

To je asi vše (zatím)

Jo zapoměl jsem že na stránkách přibyly napsané zákony Spodní Prahy. Myslím že by se to některým mohlo líbit ;-) Najdete je pod odkazem Svět a taky je házím sem na nástěnku...
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    jen bych rada upozornila, ze uvedeny web (http://www.nikdykde.wz.cz/) je v opere nefunkcni (menu v textu a odkazy neklikatelne)naprosto necitelny.
    skoda, ze uz nenabirate postavy :( hodne stesti
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Novinky/Aktuální stav:
    Na Hofylnadu byl udělán klub Nikdykde III a stejný klub byl udělán i zde.

Dále:
    * zpracováváme hráče a jejich role. Vesměs máme obsazené vše co chceme, většina hráčů už ví co bude hrát. Během týdne se pokusíme každého kontaktovat
    * Z toho také vyplývá STOP STAV. To znamená že počty se budou zvyšovat jen o lidi, které si sami schrastíme a možná o lidi, kteří s námi mají rozjednanou registraci... Pokud si myslíte, že s vámi nějaký šéf skupiny počítá nebo máte nějaký vyjímečný nápad na postavu, který nás osloví, je možné se zúčastnit.
    * řešíme zápletky, questy a konflikty

Termín Akce je daný a měnit se nebude. Počet hráčů cca jako minule. Akce snad ještě více. Pravidla víceméně stejná ale přibudou nějaké další věcičky. Především šéfové klanů už budou mít nějak rozumě řešené vidláky a budou je moc nějakým způsobem využívat. Řadových hráčů se vidláci nebudou dotýkat (aspoň ne přímo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam