• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    To je škoda, že bylo poslední.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo a Pieta - ten už byl natolik unavený že pslední čtvrť kterou se pokusil oživit byly Dálavy (a povedlo) kde se nakonec uložil k odpočinku. Nacházela se tam tedy plně hodnotnáa neobydlená čtvrť a Pietova výbava. Nidko púo tom ale moc nešel co vím, lidi řšili hafo jiných problémů. Pouze Eleyne se k tomu chtěla doatat přes Vize,ale už to nestihla.

Jinak Praha se teď asi bude mít dost podivně. Bude to období strašlivých extrémů - najednu stranu dobré věci, na druhou stranu malé pohromy. Například alchymisté kteří rozleptali magické zámky od Srdce Prahy, tím otevřeli prostor právě pro ty malé katastrofy... (a můžete být rádi že tou dobou už B¨byl Darion na cestě zpátky do svého světa... jinak by teď byla Praha jedna obrovská mrtvá zóna...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo a Pieta - ten už byl natolik unavený že pslední čtvrť kterou se pokusil oživit byly Dálavy (a povedlo) kde se nakonec uložil k odpočinku. Nacházela se tam tedy plně hodnotnáa neobydlená čtvrť a Pietova výbava. Nidko púo tom ale moc nešel co vím, lidi řšili hafo jiných problémů. Pouze Eleyne se k tomu chtěla doatat přes Vize,ale už to nestihla. Jinak Praha se teď asi bude mít dost podivně.
    Bude to asi období strašlivých extrémů - najednu stranu dobré věci, na druhou stranu malé pohromy. Například alchymisté kteří rozleptali magické zámky od Srdce Prahy, tím otevřeli prostor právě pro ty malé katastrofy...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tohle NikdyKde je definitivně poslední. Říkali jsme to na trhu a říkám to i teď. Nebojte se mluvit o čemkoliv...
    Já například prozradím, že stužky byla jedna z blamáží na hráče. Jediné stužky které k něčemu byly, byly ty bílé - to lidi kterých si přízraky vůbec nevšímali - protě pro ně vůbec neexistovali... (jednalo se O Dariona který byl démonem v těle propadlíka, pak dav propadlíci kteří aniž by to věděli, propadli do SP jelikož je nahoře někdo zabil a Nakonec Nyemi která byla s přízraky celkem přítel...)

Jinak za své chyby nejvíc považuju špatnou koordinaci CP, občas někomu chyběla nějaká informace a pak opět ty lokace (dospěl jsem k názoru že rozmístit lokace před NK po spodní prazeprostě nejde - když to dělá víc lidí krachuje to zase jiným zůsobem...)

Ještě nědko něco přihodí? ;-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LORD_SHAPER: Ne, na Vyšehradě jich byla ještě spousta, neboj :) Jenom pak už nelezli tolik dolů...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Jo, málem bych zapoměl, díky orgům!! Bylo to výborné.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    To chcete říci, že ti tři chudáčci byli všichni Moldavané? Vy ste mi je všechny rozbili!!
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jo, a co znamenaly ty stužky? Jedna kočka mi zezelenala, ale nevím proč... To byla nějaká nákaza? :)
    Jinak díky orgům, bylo to skvělé :) Jenom těch Moldavanů mohlo být víc, abysme měly víc koulí :)))
    PIETA
    PIETA --- ---
    Jasně, řekněte mi někdo, co se mnou je. (:
    HARALD
    HARALD --- ---
    Orgové, díky moc. Velice příjemná noc, krásně jsem si zahrál. Fakt mě dnes bolí nohy. :-)

Tentokrát jsem se v podstatě moc základní zápletky nedotýkal. Nabonzujte tu, prosím, nějaké ty detaily. Postavy, které něco věděly, byly tajnosnubné jak květinky a rozhodně nepustily žádnou informaci. Myslím, že nebudu sám, koho to bude zajímat. :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    chytrá holka..to se hned pozná Sametka;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Zadne ohlasy? Ze vy vsichni vyspavate... ;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Bylo to s vámi bájo bájo.... díky moc. Užijte si afterparty.
    Já letím.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ještě malé upřesnění. 60cm zbraně mohou být lehké nebo těžké, záleží na provedení. 60cm mačeta se šitokou čepelí, těžký krýtký meč (gladius), sekerka nebo palcát mohou být s kliedem považovány za těžkou zbraň. Stejně tak z omračujících zbraní ocelová trubka (například)

Dovednost zacházení s noži lze použít na zbraně do 40cm, je to věc Roleplaye, ale 60cm věc prostě nepovažuju za nůž... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pár zájemců se našlo, kdo bude chtít může se sejít v neděli odpoledne/večer pokecat a popít. Budeme to asi komunikovat před hrou a během ní. Místo zatím neznámé...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hehe, jlidi z minula vědí že v pátek jim přijde SMS, ale pro nedočkavé:
    Hra začíná v 21:30 Organizátoři jsou k dostižení na Albertově u Pyrkyňova ústavu od osmi do devíti. První pohyblivý trh je v 22:30 a pak každé další dvě hodiny (sudá +30 minut)

Hráči začínají tam kde jsou herně. Tedy ti Pražští začínají ve svém sídle, ti z vnějšku začínají na hranicíhc tak odkud přicházejí (příklad Liberec - začínám někde na severu...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jste měkoty :-)) já mám vražedný tempo už dva týdny...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ještě že jsem to neviděl ;)
    NO after po jednodenní akci ? možná pár lidí někde v hospodě poklábosí a popije ..
    ale neděle je bražedná
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kdybste viděli tu mapu Prahy (asi 60 lokací k rozmístění :-))
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Jsem taky pro ne:-) Takže máš smůlu Petrie.
    Jinak včera proběhla finální porada (a nemám VÁS rád). Všechno je skvělé, super, všechno je už od srpna hotové, žádný skluz - no znáte to sami.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam