• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    nejsem si jistý, ale kruh nebyl cílený na něj. Věci přes fetiše většinou dělaly rovno dvojkový útok a parohy jestli jsi měl jedničkové tak by neprošly. Tvůj fetiš ti ale měl udělat všechnu magii dvojkovou + možná ještě něco...
    ALIXA
    ALIXA --- ---
    V pohodě, něco jsme udali. Spíš se ale nikdo nechtěl tahat s tím srdcem v zavařovácí sklenici:) Pak po nás chtěli i nějaký ty lektvary a předměty, ale nestihli jsme to, protože jsme se namotali k tomu otevírání. Kde jsme alchymii vlastně použili taky, takže v pohodě:) Ten plášť jsem fakt chtěla, totální neviditelnost je dobrá věc:)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: Takový chabrus? Když bych vědel, že je citlivý na magii, dostal by ještě navíc parohy! :))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ty překlepy, ty překlepy :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Alixo, alchymise se saním oživit už tři roky ale prostě to nějak nejde. Na fantasy se lidi můžou přetrhnout aby nějakou magickou cetku sehnali, ale na NK nic - zrovna třeba plášť stínů je hóoodně hustá věc.... (+2 Nenápadnost...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Na NK I byl s Druim démonickou dvojicí - která se živilia negativníma emocema které se snažili všelijak vyvolávat (kdo četl od Kinga román Nezbytné věci, tak přesně tím jsem inspiroval). Jako rpoadlík se objevil minule. Ostaně s jeho bjevení také Praha padla že...
    Jinak ještě dodávám že pro Dara to bylo jakési turné. Praha rozhodně nebylo první město která vyraboval a ostaně tuto informaci ˇže praha se teď zrovna podobá jednomupřípadu z Vnějšího světa) jsem i někomu z Venku dal...
    ALIXA
    ALIXA --- ---
    Tak jsme se teď vzbudila a přidávám taky svůj dík za fajn akci. Jen mi přišlo škoda, že to nebylo delší, spoustu věcí jsme nestihli. Už jsme měli skoro sehnaný ingredience na spoustu zajímavejch předmětů, ale nestihli jsme je vyrobit. Třeba Lektvar krásy, Afrodisiakum, Plášť Stínů:) A nikdio neměl zájem o naše alchymistický suroviny - kusy orgánů, kdo viděl, tak chápe:) Ten konec byl takovej zběsilej, my tři obchodníci jsme se k tomu otevírání dostali v podstatě náhodou díky slibu, ale byla to docela zábava:)
    HARALD
    HARALD --- ---
    PIETA: Mám takový matný pocit, že se Darion jako propadlík objevil minule. Sháněl jsem mu první jídlo, aby nechcípl hlady.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Už na první hře, ne? (:
    HARALD
    HARALD --- ---
    A odkdy byl Darion démonem? Už minule?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    huh to nebylo moc čitelné tak znovu :-)
    Nathelen věř mi že vím co říkám - Darion šel fyzicky zranit pouze nekovovýni krystalickými látkami (teď jsem to možná zmotal, chemie není můj obor) Prostě jen sklem, obsidánem, kameny... ne dřevem... a určitě ne železem, stříbrem, zlatem apod...

Další možnosti bylo vymýcení které by ho vyhnalo z těla propadlíka které obsadil a pak bych asi Dariona nechal hrát cosi jako temného našeptávače (prostě by za váma chodil nehmotný a neviditelný a prudil by jednotlivce kterým by mluvil přímo do duše... ;-) A pak Magie na kterou byl celkem cilivej, jenže destruktivní magie bylo ve hře minimum(například přes fetiše - sirky, svíčky a zapalovače by šlo získat nějakou ohnivou magii ale to je vcelku vše...)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: Já ti věřím, nedovolila bych si nic jiného :o) spíš jsem myslela naopak, že my bychom odatmtud asi neodešli - co taky zmůžou dva obušky (+3 ženské v depresi) proti démonovi? :o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: To že ignoroval mrtvé zóny byl důvod proč jsem do něho šel. Jiank bych se jim vyhnul, ale potkal jsem ho jen tak camart v mrtvé zóně a to naprosto nesedělo s jeho historkou.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    taky moc děkuju, bylo to úžasné .o))

jinak co se týče too Dara - kdyby se tam do toho nepřipletl Goran se svatostí, tak to taky možná dopadlo jinak :o) takhle to byla nádherně patová situace - 3 kočky v depresi, Darion v kruhu, všude kolem svatost :o)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    No Je možné že někdy uděláme něco ve stylu Zimního Bezkrálí, tedy diplomaticko, virtuální skoro RPG na téma NikdyKde + Vnější svět + díky vám i Horní Praha....

Ale to nějakou dobu potrvá. Pirosh si chce dát voraz, já zase hodlám blbou na jaře/létě s Jedinou cestou kterou už jsem pár lidme slíbil a hlavně se na ní těším mnohem víc naž na NK. On obyčejný larp někde venku je imho proti tomuhle absolutní pohoda...
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: No, mám takový pocit, že ve virtuálním pokračování by se naše obchodní aliance dostala do sporu s Aetbergy, protože jsme chtěli mj. zásobovat Spodní Prahu santalem. Vytvořit obchodní gildu s ochrankou (a zdroj potravy pro Sametky) by bylo nezbytné. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    No hlavně kombo ty - Propadlík (tedy v SP nestárne) a ony jakožeštiy které taky vydrží dost dloouho, to by byla fakt dlouhá ochodní alinace... GRATULUJI! ;-)
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Připojuji se k veřejnému poděkování a blahopřání organizátorům k výborné hře. V Praze jsem narazil na samé milé lidi, ale nepodařilo se mi je pozabíjet :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ufff, je tohofakt hafo, kdyby se to vytiskl bylo by to na pěknej štůsek, v půbehu mesíce se z toho pokusím něco vydestilovat a uděla vám takovej stručnej náhled do zákulisí...

jo After party bude někdy po Camelotu (imho)

BTW: tím bych vás za draka rád na Camelot pozval. Určitě bude rád když tam bude mít hafo takových skvělých lidí jako jste vy ;-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    ...víš jaké jsme si to udělaly..takové jsme to měly:-).Vůdkyně klanu se prostě rozhodla pro tento druh diplomacie:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam