• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Moldavani které jste krocli byli spíš CP, opravdoví hráčští Moldavani byli Reinita a Ambeřan...
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: našima packama padlo ještě pár moldavanů
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo teď mi Louda připoměl že v podzemí pod Vyšehradem ašli šest děl i s příslušenstvím... :-)
    No polarpová situace bude hodně zajímavá... :-))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Hrald to vystihl pěkně. Většinou s jednalo o dost vypečené schopnosti. Ale po pravdě, schopnosti nikdy nebyly záměrem. Šlo nám o ekonomiku a oživení Pohyblivých trhů - po úpadku na NKI jsem mezi lidi lifroval dotazníky podle kterých se mělo vyprofilovatcosi co daný člověk sbíral sháněl apod (mě se totiž na NKI líbil Fionor který sbíral peří a manil ho za vše co měl a třeba z Krys zase Indi který sbíral skleněné výrobky...)

Mno na NKII jsem však dotazníkama nedosáhl žádného efektu, tak jsem vymyslel fetiše. Mimo oživení ekonomiky měli i zpestšt hru páč postavy se mohly takhle dostat k moci která by jim jinak do klína nespadla....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo a zařvala Ostravská "delegace" na poslední trhu, měli snad nějaký problém s dohodnutím se kdo bude do prahy dodávat Santal... :-)))
    HARALD
    HARALD --- ---
    Typ předmětu, který jsi sbíral. Pokud jsi jich nashromáždil dostatečné množství, přeměnily se ti na fetiš - magický artefakt, který ti umožňoval nějaký efekt, který odpovídal typu předmětu.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    já ti nevím, KP umírali dost, a z hráčů vím jen o Kvíkovi, kterého kvli něčemu oddělali krysomluvčí. Poslední trh mě minul řešil jsem Srdce...

Kočky vs Krysomluvčí zase nic moc (ikdyž krysy byly ve střehu a čekali jestli se někde nějaké kočka nebude toulat sama, lae nebyli moc sehraní a schopní obecně, vím že příležitosti měli a kombokrožkovky + koloběžka to bylo fakt hustý, v podstatě měli na to aby na Kočky pořádali hony oni...)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Co to byly ty fetiše?
    HARALD
    HARALD --- ---
    BTW, co to bylo na tom posledním trhu? Koukal jsem, nějaká mrtvá kočka. A to nepočítám tu, kteroutam upálili krysomluvčí těsně před zahájením trhu.
    ALIXA
    ALIXA --- ---
    kdo všechno vůbec umřel? Viděli jsme pěknou vraždu nahoře na schodech jak byl první trh, ale nevim kdo to byl, byla tam tma a my dělali, že jdeme pryč a vůbec nic jsme neviděli.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    To nevím, ptej se martina, já jich měl připravených asi šest modro černých z kukačky... jinak peří obecně sbírali tuším asi ještě tři lidi....

Zanejgeniálnejší fetiš považuju Kvíkův výmysl sbíratotresné zážitky jiných lidí, nechal by si je prostě vyprávět. Aby se nějak postihnul počet a forma zadal jsemmmu že si je musí zapisovat a tokaždý na jiný papír, nejlépe ještě jiného druhu aby o nějak vypadalo... Bohužel zemřel dost brzo...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: No tak to zas tak citlivý na magii nebyl ;) Nevadí. Mohl jsem tam čekat a ža by mi dali dohromady peříčka tak bych mu ty parohy nasadil...

Sakra, kdo dostal ty peříčka co jsem dal do hry? Byl to naprosto nesehnatelný artikl, a to jsem scháněl různé blbovinky :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Víceméně totální neviditelnosti dosáhli Nájemný vrah, který sbíral černé věci, měl jcih asi třicet. V temných stínech měl 4, jinak +1 ke své tuším dvojce...
    To byla bohužel postava které nikdo nevyužil. Napříklak zrovna on by nměl problém s tím jít na vyšehrad a pobít tam všechny Komandéry - řadovým vojákům by tam pak bylo s golemy, mutanty a přzraky docela horko... :-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    nejsem si jistý, ale kruh nebyl cílený na něj. Věci přes fetiše většinou dělaly rovno dvojkový útok a parohy jestli jsi měl jedničkové tak by neprošly. Tvůj fetiš ti ale měl udělat všechnu magii dvojkovou + možná ještě něco...
    ALIXA
    ALIXA --- ---
    V pohodě, něco jsme udali. Spíš se ale nikdo nechtěl tahat s tím srdcem v zavařovácí sklenici:) Pak po nás chtěli i nějaký ty lektvary a předměty, ale nestihli jsme to, protože jsme se namotali k tomu otevírání. Kde jsme alchymii vlastně použili taky, takže v pohodě:) Ten plášť jsem fakt chtěla, totální neviditelnost je dobrá věc:)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: Takový chabrus? Když bych vědel, že je citlivý na magii, dostal by ještě navíc parohy! :))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ty překlepy, ty překlepy :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Alixo, alchymise se saním oživit už tři roky ale prostě to nějak nejde. Na fantasy se lidi můžou přetrhnout aby nějakou magickou cetku sehnali, ale na NK nic - zrovna třeba plášť stínů je hóoodně hustá věc.... (+2 Nenápadnost...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Na NK I byl s Druim démonickou dvojicí - která se živilia negativníma emocema které se snažili všelijak vyvolávat (kdo četl od Kinga román Nezbytné věci, tak přesně tím jsem inspiroval). Jako rpoadlík se objevil minule. Ostaně s jeho bjevení také Praha padla že...
    Jinak ještě dodávám že pro Dara to bylo jakési turné. Praha rozhodně nebylo první město která vyraboval a ostaně tuto informaci ˇže praha se teď zrovna podobá jednomupřípadu z Vnějšího světa) jsem i někomu z Venku dal...
    ALIXA
    ALIXA --- ---
    Tak jsme se teď vzbudila a přidávám taky svůj dík za fajn akci. Jen mi přišlo škoda, že to nebylo delší, spoustu věcí jsme nestihli. Už jsme měli skoro sehnaný ingredience na spoustu zajímavejch předmětů, ale nestihli jsme je vyrobit. Třeba Lektvar krásy, Afrodisiakum, Plášť Stínů:) A nikdio neměl zájem o naše alchymistický suroviny - kusy orgánů, kdo viděl, tak chápe:) Ten konec byl takovej zběsilej, my tři obchodníci jsme se k tomu otevírání dostali v podstatě náhodou díky slibu, ale byla to docela zábava:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam