• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Cele tri roky jsem byl vstricny, hodny a 101% kladny - stalo mne to mnoho sil a prvni rok mi to snad nikdo neveril. (Takze se vlastne az tak moc nedivim novym ucastnikum.)
    Ale preci jen, kdyz jsem loni zahnal dabla zpet do pekla, byla neduvera Podprahy vuci andelovi tak trochu nalomena.
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: ty bys přece nemohl mít hodnou roli :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Pozadal jsem, aby byl predan nekomu potrebnemu.
    Ehm, neveris ? Ted nejak nerozumim.
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: to ti nevěřím. Btw, jak dopadl stolek na čaj? ;)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ZMYJKA: safra... nenapadlo mě, že bych tě tím mohla potěšit :) my jsme šli spíš po Vlčácích.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    ZMYJKA: taky mě to mrzí. obzvlášť ve chvíli santalového opojení bych jich přivítala klidně dvacet :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Andel, opravdu ;)
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: ve skutečnosti jsem celkem uvažovala o tom, že tě také jedním navádítkem počastuji, protože jsme se s mágy příliš nekamarádili, ale nakonec jsem usoudila, že pokyn "monitorovat mágy, kteří by mohli být nebezpeční" neznamená "posílat na ně přízraky". :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LORD_SHAPER: Oba aktery kouzelnickeho souboje bych poslal pred Stvoritele driv nez by stacili rict "ses prece andel a tohle nesmis". Zneuzivani kouzelne moci k cemukoli jinemu nez je pomoc nebo nenasilna pacifikace (coz souboj je) byla vec ktera by mne dokazala jako jedna z mala dovest do stavu rozzlobenosti ;)
    (i u toho kouzleni parohu jsem byl dlouho na vazkach, nez jsem usoudil, ze to bylo po pravu...)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    REINITA: Jů, a proč jsem nedostala navádědlo na přízraky? Aspoň bych si měla do čeho seknout... Když jsme si konečně připravily zbraně, přízraci se někam zdejchli :(
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    Ja se pridam s chvalou: skvela hra a fakt skoda, ze posledni :,-(
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: co jsi byl vlastně zač?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    REINITA: hehehe, to je dobré :))
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: my jsme byli špehové, tak jsme se neprojevovali, jen tu a tam někomu připnuli navádědlo na přízraky :o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ZMYJKA: V pohodě, vyměnil bych to za peří a amuletem bych procházel :) Stačilo se zeptat.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LORD_SHAPER: Nějak se to už nestihlo :) Získala bych za to amulet ochrany proti magii, víš? :)))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    AMBERAN: Rozhodně jste se neprojevili tak dlouho, abych si vás všimnul. Mohli jsme si dát kouzelnický souboj :)

ZMYJKA: Proč sis neřekla? Krev bych vám možná prodal.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ano ano, take se musim pridat - byla to svanda :-)
    A vubec jsme se neprojevovali tak dlouho, az na to Drak umrel ;-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jo, škoda, že se šéfstvo Moldavanů neprojevilo trochu výraznějc :) Sekly bysme si i do nich :) Stejně jsem potřebovala kost nebo krev nějakého mága... :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Byl jsem bohuzel moc daleko abych tomu udelal pritrz :(
    A pak uz bylo pozde neb jsem musel dohlizet na ozivovaci ritual.
    REINITA
    REINITA --- ---
    přidávám se k poděkování orgům za pěkný larp - skvěle jsem se bavila. :)
    tedy krom toho, že nám hráči zrubali moldavské vojáčky, to od nich nebylo pěkný :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam