• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NATHAELEN: I to jak jste mile a laskave na Krysomluvci? ;)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    GREATDRAKE: já si ji dokážu představit naprosto živě :o))
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Zmyjka: všechno chápu, ale mně by se to tááák hodilo :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    BAGHEERA: Jinak to mé odmítání tvé zakázky mělo hlubší důvod, Tervi pro mě kdysi něco udělal, ne že by to nebylo zaplaceno, ale pořád to byla věc dost významná a co jsem ho znala, šmejdy nedělal... jenom byl znmatkář na entou. Mít víc času, tak to prověřím, ale zakázku na stálého alchymistu spodní Prahy, který spolupracoval i se mnou, i s Vladem, od nějakého přivandrovalce prostě hned tak nevezmu...
    Co se vlčků týče, proč jsem nešla proti těm, to jsem ti tuším řekla - když soupeří tři strany, je velmi nerozumné být tím, kdo zahájí útok.
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Mohli by jim to vyrejt na náhrobek:
    Žil šťasně a spokojeně než poslal Kočky k raportu
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    jj říkat, kočkám co maj a nemaj dělat a nebejt přitom kočka...
    to je dlouhá verze slova Sebevražda
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    škoda, že neřekli mně, měl bych kam zaseknout ty tři sekery co jsem sebou tahal
    IORETH
    IORETH --- ---
    LORD_SHAPER: Tak tak, žádnej chlap nebude říkat Kočce, že se má někde hlásit k raportu....
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    IORETH: Ale rádo se stalo, měli přijmout parohy jako chlapi. Když se mě někdo pokouší naverbovat, tak se nemůže divit, že.
    HARALD
    HARALD --- ---
    GREATDRAKE: Koukam, ze nejsem sam, komu neveri, ze by mohl hrat hodnou postavu. :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    A ti moldavští baroni, obávám se, že významná většina koček by je, kdyby nebyli přilepení, asi nedohonila... Držely jsme se výškou pod 160... Díky, Prasátko :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Jinak, též se připojuji k chvále organizátorů, skvěle jsem si zahrála. Fotky epesní. Kostýmy ještě lepší (sorry, Haralde :). Krysáci skoroboží (mňau :).
    PIETA
    PIETA --- ---
    V prvním a druhém ročníku zas tak moc ne.
    IORETH
    IORETH --- ---
    PIETA: Myslím, že tvoji entitu by nejlépe vystihlo označení Pohřešovaný :-).
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZMYJKA: Predstav si kocici armadu spasy ;)
    PIETA
    PIETA --- ---
    A když už se tu drbeme, vědí už organizátoři, co jsem byl zač? Já osobně jsem se to celou dobu nedozvěděl. (:
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    BAGHEERA: Myslel :) Byli jste součástí bojovejch plánů :) Měli jste jít v první lajně proti případným útočníkům :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Já ti věřila hned od začátku :) Měls vidět ty naštvané pohledy některých jedinců, když jsem u většinu průšvihů trvala na tom, ať přivedou anděla :) Třeba u toho závěrečného u Srdce Prahy - to jsem pro tebe Wrigliho taky poslala já :)
    Škoda jenom, že nebude pokračování - byla bych náramně zvědavá, jak bys využil tu službu, co ti dlužím :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    GREATDRAKE: Nikdo ti to nikdy nevěřil, co vím. (:
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Vrrr a na mimopodpražské co potřebují aby jste se co nejvíc pomlátili nemyslel nikdo :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam