• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Vrrr a na mimopodpražské co potřebují aby jste se co nejvíc pomlátili nemyslel nikdo :-(
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Cele tri roky jsem byl vstricny, hodny a 101% kladny - stalo mne to mnoho sil a prvni rok mi to snad nikdo neveril. (Takze se vlastne az tak moc nedivim novym ucastnikum.)
    Ale preci jen, kdyz jsem loni zahnal dabla zpet do pekla, byla neduvera Podprahy vuci andelovi tak trochu nalomena.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    BAGHEERA: My se toulali jenom ve dvou celou dobu :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    NATHAELEN: Jj, cigarety skladované ve stejné kapse se santalem, to bylo terno :) A zrovna jako na potvoru ani jeden přízrak :(

REINITA: No, my měly ve skutečnosti v plánu moc se do vašich soubojů nemíchat, to zabití vašich vojáků bylo čistě účelové - potřebovaly jsme koule na rituál a tohle byla povolená škodná... Jinak jsme spíš čekaly, kdo z vašich armád to vyhraje (neměly jsme zájem ani stát se krmením Vlčího lidu, ani poddanými Moldavanů, ale je fakt, že Vlci vypadali slabší, tak jsme jim občas trochu helfly) a dávaly dohromady síly Prahy, aby se město ubránilo těm, kdo to vyhrajou...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    GREATDRAKE: Já nedokázal kouzlem ublížit, ale psst ;) Takže v mém případě padala v úvahu jen nenásilná pacifikace.
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    reinita: A to jste je nemohli zabít?
    kruci, @##! @&**!! #$$##@@!!!
    takovejch konfliktů a oni se nepozabíjej, neumřou v mrtvejch zónách ani se netoulaj osamotě či jenom po dvou.
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: ty bys přece nemohl mít hodnou roli :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Pozadal jsem, aby byl predan nekomu potrebnemu.
    Ehm, neveris ? Ted nejak nerozumim.
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: to ti nevěřím. Btw, jak dopadl stolek na čaj? ;)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ZMYJKA: safra... nenapadlo mě, že bych tě tím mohla potěšit :) my jsme šli spíš po Vlčácích.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    ZMYJKA: taky mě to mrzí. obzvlášť ve chvíli santalového opojení bych jich přivítala klidně dvacet :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Andel, opravdu ;)
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: ve skutečnosti jsem celkem uvažovala o tom, že tě také jedním navádítkem počastuji, protože jsme se s mágy příliš nekamarádili, ale nakonec jsem usoudila, že pokyn "monitorovat mágy, kteří by mohli být nebezpeční" neznamená "posílat na ně přízraky". :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LORD_SHAPER: Oba aktery kouzelnickeho souboje bych poslal pred Stvoritele driv nez by stacili rict "ses prece andel a tohle nesmis". Zneuzivani kouzelne moci k cemukoli jinemu nez je pomoc nebo nenasilna pacifikace (coz souboj je) byla vec ktera by mne dokazala jako jedna z mala dovest do stavu rozzlobenosti ;)
    (i u toho kouzleni parohu jsem byl dlouho na vazkach, nez jsem usoudil, ze to bylo po pravu...)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    REINITA: Jů, a proč jsem nedostala navádědlo na přízraky? Aspoň bych si měla do čeho seknout... Když jsme si konečně připravily zbraně, přízraci se někam zdejchli :(
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    Ja se pridam s chvalou: skvela hra a fakt skoda, ze posledni :,-(
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: co jsi byl vlastně zač?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    REINITA: hehehe, to je dobré :))
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: my jsme byli špehové, tak jsme se neprojevovali, jen tu a tam někomu připnuli navádědlo na přízraky :o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ZMYJKA: V pohodě, vyměnil bych to za peří a amuletem bych procházel :) Stačilo se zeptat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam