• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Já chci vědět, co jsem byl zač!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo tak ;-) (říkal jsem ti že je to dobrá schopnost ;-) Mno v tom případě to bude asi zajímavé. Co jsem pochopil byl Tervi takovej dobrák že recept na černý prach rozdával na potkání... Hmm :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: NE ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ZABILI NAKONEC TERVIHO NEBO NE???
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    huh, vy jste se ale rozjeli :-))

Mno questy Moldavanů a Vlků byly opravdu ryze vojenského řádu. Ambřean s Reinitou jako profeisionální agenti jich měli dokonce 11. Navádění přízraků bylo dost dobrý, Drak vůbec netušil která bije... ¨:-)) Také pokud vím předali Modlavanům docela dost informací a mimo to zakopali na kateřinkách jden velmi nepříjemný předmět - vázané kouzlo které na lusknutí prstů nějakého Komandéra, oživilo určitý počet mrtvích v daném místě. Když by se dolévala magie fungovalo by to do vyčerpání mrtvol...
    A teď ten vtip. Kateřinky bylo místo kde padl král Prahy Annauer při boji s ústeckými a berounskými. Při správné kontelaci by tímhle získali Moldavani asi 400 nemrtvých... :-)))
    Ambeřane, trefa do černého... ;-) ješti jsi měl skusit Hájek mrtvých, toby bylo tak za sto :-)))

Ale nebojte. už mám skoro vymyšleno jak o s tou Prahou dopadlo...

ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HARALD: Nevím... Ale vzala si ode mě půlku piškotu :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Takhle mluvil krysomluvčí ke kryse? Doufám, že ho pak pořádně zpucovala.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Ale ano, my bysme byly milé a laskavé :) A klidně bysme ho i ošetřily a daly mu najíst :) Bez ironie... Myslím, že po takovém zážitku by dotyčný krysomluvčí buď zešílel, nebo spáchal sebevraždu :) Úplně mi stačil výraz krysomluvčích, když jsem v depresi drbala jednoho z jejich potkanů a ten si to nechal líbit :) Ty výkřiky "Ty zdegenerované, pitomé zvíře!" překvapivě nepatřily mně, ale dotyčné bílé myši :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PETRIUS: Wow tak to jsem vypadal jeste divneji nez jsem si myslel.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    BAGHEERA: my bychom si vzaly jen Komplet, zbytek by dostali chudí.

GREATDRAKE: náhodou - rozdávání jídla chudým je přeci dobrý skutek...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NATHAELEN: O ano, andel narazi na nahodou prezivsiho krysomluvciho,
    "jejdamane, on ti nekdo ublizil, pojd, kocky te osetri a daji ti najist"
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    A krysomluvcí by jste láskou snědli nebo by byli tím nejdůležitějším při rozdávání jídla chudým?
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    GREATDRAKE: což znamená jediné: už by žádní nesměli být naživu. .o) ale stále si to dokážu živě představit
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NATHAELEN: A co s tim ma co spolecneho?
    Byly byste mile a laskave na vsechny zive bytosti Podprahy....
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    GREATDRAKE: nikdo neřekl, že Krysomluvčí jsou také součástí Prahy :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NATHAELEN: I to jak jste mile a laskave na Krysomluvci? ;)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    GREATDRAKE: já si ji dokážu představit naprosto živě :o))
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Zmyjka: všechno chápu, ale mně by se to tááák hodilo :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    BAGHEERA: Jinak to mé odmítání tvé zakázky mělo hlubší důvod, Tervi pro mě kdysi něco udělal, ne že by to nebylo zaplaceno, ale pořád to byla věc dost významná a co jsem ho znala, šmejdy nedělal... jenom byl znmatkář na entou. Mít víc času, tak to prověřím, ale zakázku na stálého alchymistu spodní Prahy, který spolupracoval i se mnou, i s Vladem, od nějakého přivandrovalce prostě hned tak nevezmu...
    Co se vlčků týče, proč jsem nešla proti těm, to jsem ti tuším řekla - když soupeří tři strany, je velmi nerozumné být tím, kdo zahájí útok.
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Mohli by jim to vyrejt na náhrobek:
    Žil šťasně a spokojeně než poslal Kočky k raportu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam