• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Tak naslepo odhaduji démonický knihovník?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    a kde tedy ta kniha byla? ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Já si dovolím jednu věc - vím že několik jedinců mi za to asi urve hlavu, ale jedna vedlejší zápletka (dopis který šel najít ve skladě chlastu a ještě s trochou opia...)

"Decarde, zde máš seznam knih které máme nyní ve svém vlastnictví. Stále ještě nám chybí Omarův démoniář ale pokud vím tak se tato kniha již nenachází na území Prahy. Pokud by jsi věděl o nějakých dalších knihách které by naše společenstvo mohlo zajímat, dej mi vědět. Můj úkol na sebe vzal Iraeéz takže mám nyní spoutu času na shánění písemností které by se nám mohly hodit a jistě to brzo povede k rozšíření naší sbírky.
    S pozdravem
    Temný Jan

Foedus gehenale (Pekelná aliance)
    Ludicula cum diabolo (Hrátky s čertem)
    Obscurae actiones rituales gehenales (Temné rituály pekelné)
    Encyklopaedia actionum ritualium dissimilum (Encyklopedie rituálů rozličných)
    Polyspaston diaboli (Satanův kladkostro)j
    Quomodo dominum advocare (Kterak Pána přivolati)
    Chronica (Kronika)
    Militia inferni domino delecta (Milititia inferni Pánem vyvolená)
    Liber atrolatriae (Kniha černé magie)
    Actiones septem rituales pro conexione cum caligione (Sedm rituálů jak se Spojit s Temnotou)
    Quomodo deum abicere (Kterak s Bohem skoncovati)
    Maleficiorum ritus (Ritus čardějů)

Pokud jsi Vlad Aedberg, Garha nebo Martin otevři tuto přílohu:

Když jste pálili věci po MI samozřejmě jste si prohlídli co vlastně pálíte. Tento seznam sedí, spálili jste podle něj vše. Akorát kniha „Sedm rituálů jak se Spojit s Temnotou“ chybí...

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pieta: To ale celekm sedí ;-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    PETRIUS: Wow :-) To potesi ;-)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Kontrolní otázka: Máte zájem dohrát příběh Nikdykde na virtuální rovině klasicky dračákovským způsobem (případně korespondenční formou)?
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Nějaké větší shrnutí přijde, nebojte. Zkusíme ho dát dohromady do Afterparty, abychom si ho tam mohli nastínit. Každopádně teď se s Petriem musímetrochu věnovat práci. Nevím proč, ale před Nikdykde nás chtěli vyhodit...
    PIETA
    PIETA --- ---
    Moje skromná pracovní verze byla, že jsem Praha. (:
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    To bych věděl taky rád ;-)
    Ne já bych to považoval za mága, který si oblíbil jsitý druh mage a město na které jí aplikoval až to tak nějak všechno srostlo dohromady...

Magie Města mi přišla dost nápaditá¨a sedla mi tam...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PIETA: Ja jsem nesmrtelnej, je mi lito.... ;)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Chcípni.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PIETA: mrtvola
    PIETA
    PIETA --- ---
    Já chci vědět, co jsem byl zač!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo tak ;-) (říkal jsem ti že je to dobrá schopnost ;-) Mno v tom případě to bude asi zajímavé. Co jsem pochopil byl Tervi takovej dobrák že recept na černý prach rozdával na potkání... Hmm :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: NE ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ZABILI NAKONEC TERVIHO NEBO NE???
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    huh, vy jste se ale rozjeli :-))

Mno questy Moldavanů a Vlků byly opravdu ryze vojenského řádu. Ambřean s Reinitou jako profeisionální agenti jich měli dokonce 11. Navádění přízraků bylo dost dobrý, Drak vůbec netušil která bije... ¨:-)) Také pokud vím předali Modlavanům docela dost informací a mimo to zakopali na kateřinkách jden velmi nepříjemný předmět - vázané kouzlo které na lusknutí prstů nějakého Komandéra, oživilo určitý počet mrtvích v daném místě. Když by se dolévala magie fungovalo by to do vyčerpání mrtvol...
    A teď ten vtip. Kateřinky bylo místo kde padl král Prahy Annauer při boji s ústeckými a berounskými. Při správné kontelaci by tímhle získali Moldavani asi 400 nemrtvých... :-)))
    Ambeřane, trefa do černého... ;-) ješti jsi měl skusit Hájek mrtvých, toby bylo tak za sto :-)))

Ale nebojte. už mám skoro vymyšleno jak o s tou Prahou dopadlo...

ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HARALD: Nevím... Ale vzala si ode mě půlku piškotu :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Takhle mluvil krysomluvčí ke kryse? Doufám, že ho pak pořádně zpucovala.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GREATDRAKE: Ale ano, my bysme byly milé a laskavé :) A klidně bysme ho i ošetřily a daly mu najíst :) Bez ironie... Myslím, že po takovém zážitku by dotyčný krysomluvčí buď zešílel, nebo spáchal sebevraždu :) Úplně mi stačil výraz krysomluvčích, když jsem v depresi drbala jednoho z jejich potkanů a ten si to nechal líbit :) Ty výkřiky "Ty zdegenerované, pitomé zvíře!" překvapivě nepatřily mně, ale dotyčné bílé myši :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam