• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    neuhádl, věděl! ;-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Petrius v poště uhádl. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Já jo :-) ikdyž kandidáty mám dva. Vzhledm k úhlu ale vede jeden....
    HARALD
    HARALD --- ---
    Poznáte odkud je foceno tohle?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kdyby jsi měl Ostražitost nebk Kostruktérství pochopil by jsi že se nejdenalo o explozi. úlomky zdi byly přímo pod ní...

Na prvním NK to Byla studnice vědění, mhl ses zeptat v podstatě na cokoliv a dostat dobrou odpověď. To se pochopitelně příchozímu démonovi nelíbilo tak jí rozbil :-) (resp. potřeboval jsem sezbavit jedné nepohodlné lokace...)
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Co to bylo za díru tam na místě té "pavučiny" z prvního Nikdykde dole pod Emauzama? Byl jsem docela nesvůj z toho, co to prolezlo odněkud na tento svět.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Sakra, tohle jsem take mohl vedet "do foroty" ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak, tak ;-)

ale on to byl stejně celkem malej sešit, mnohem větší část objemu tvořily nyní již zančne neaktuální poznámky o obchodu se severskými kmeny :-))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Ha, zdá se, že mé předchůdkyně nevěděly, jak knihy pěkně hoří :) Tohle se mělo spálit, ne zazdívat...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    I tak je to správné...

Mno o kočkách nikdo v současné době moc nevěděl. Jak vznikly, co celou tu dobu dělaly apod...
    Ví se jen že to nebyly žádné kladné hrdinky a že ještě celkem nedávno se dobře bavili lovem lidí... ehm
    Porušení míru pohyblivého trhu oproti tomu byla prkotina...

Mno a pak tu máme toho zazděného římskéhokupce který sem před dávnými časy přicestoval a s klutem koček chvíli žil. Dělal si i zápisky a zřejmě pávě to kočky natolik popudilo že ho zaživa zazdily i s jeho poznámkama...

V ejho poznámkách se pak případný nálezce mohl dočíst jak kult vznikl... Koček by se to asi dotklo, ale přišlo mi to jako celkem dobrý příběh...

na území tehdy ješně ani ne moc obydleného lesa, před hodně dlouhou dobou měl jeden římský kupec svojí honosnou vilu a obchdoval se severskými kmeny. Zajímavostí bylo že tento muž něm+l jediného mušského otroka nebo služebníka. Jeho dům obývaly výhradně jen ženy, které zastávaly všechnyfunkce které bylo potřeba zastávat (mimo toho že v podstatě tvořily jakýsy harém) dost z nich musely být i drsné bojovnice aby mu mohly sloužit jako ochranka. A samozřejmě také jeho bílým tygrům, kterých si nesmírně cenil a o které se měly ženy starat skoro lépe než o něj samotného. Kdyboliv tygři nějak strádali, ženy v domě si to pěkně slízly. Postupně se jejich péče stala posvátným rituálem a tygři se stali por bojovnice takřka božskými tvory. Ostatně tato bázeň přetrvala i po náhlé smrti kupce a po letech dokonce i po smrti samotných tygrů ze kterých se staly nesmrtelné modly.
    Jenže udržte kult po dobu několika tísíců let. Nakonc se celá idea vytratila a Kočky se staly celkem obyčejnými bojovnicemi bez vyznání...

To je celé :-)
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    ano mel jsem ji celou dobu u sebe a akorat jsem hledal vhodneho noveho vlastnika :-))))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Cha, jsem čím dál tím překvapenější :) Tak my jsme si hráli i na Koniáše :) A já to ani nevěděla :)
    Ono to vůbec bylo samé zajímavé překvápko - prej že zazdíváme lidi za živa (kdo to vůbec nakonec byl?), porušujem mír na trhu a vůbec samé lepší...
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Petrius: Podle mě jí měl Wrigly celou hru schovanou pod bundou.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: dlouho jsem premyslel, co jsem komu dal a az pak mi doslo, ze mluvis o orgu Martinovi ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    nene, měl jí mít Wrigli a Martin i říkal že mu jí dal... co se s ní dělo nevím, ale hádám že nic :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Tak naslepo odhaduji démonický knihovník?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    a kde tedy ta kniha byla? ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Já si dovolím jednu věc - vím že několik jedinců mi za to asi urve hlavu, ale jedna vedlejší zápletka (dopis který šel najít ve skladě chlastu a ještě s trochou opia...)

"Decarde, zde máš seznam knih které máme nyní ve svém vlastnictví. Stále ještě nám chybí Omarův démoniář ale pokud vím tak se tato kniha již nenachází na území Prahy. Pokud by jsi věděl o nějakých dalších knihách které by naše společenstvo mohlo zajímat, dej mi vědět. Můj úkol na sebe vzal Iraeéz takže mám nyní spoutu času na shánění písemností které by se nám mohly hodit a jistě to brzo povede k rozšíření naší sbírky.
    S pozdravem
    Temný Jan

Foedus gehenale (Pekelná aliance)
    Ludicula cum diabolo (Hrátky s čertem)
    Obscurae actiones rituales gehenales (Temné rituály pekelné)
    Encyklopaedia actionum ritualium dissimilum (Encyklopedie rituálů rozličných)
    Polyspaston diaboli (Satanův kladkostro)j
    Quomodo dominum advocare (Kterak Pána přivolati)
    Chronica (Kronika)
    Militia inferni domino delecta (Milititia inferni Pánem vyvolená)
    Liber atrolatriae (Kniha černé magie)
    Actiones septem rituales pro conexione cum caligione (Sedm rituálů jak se Spojit s Temnotou)
    Quomodo deum abicere (Kterak s Bohem skoncovati)
    Maleficiorum ritus (Ritus čardějů)

Pokud jsi Vlad Aedberg, Garha nebo Martin otevři tuto přílohu:

Když jste pálili věci po MI samozřejmě jste si prohlídli co vlastně pálíte. Tento seznam sedí, spálili jste podle něj vše. Akorát kniha „Sedm rituálů jak se Spojit s Temnotou“ chybí...

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pieta: To ale celekm sedí ;-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    PETRIUS: Wow :-) To potesi ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam