• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Um, co třeba v té Crinosí hospodě?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    KDE?
    většina podobných diskusí většniou skončila tak že se lid nedohodli, nebo že se dohodli na místě kam byla ochotná jít jen polovina. A těch patnáct lidí co chce pařit do rána se může bez obav přesunout jinam, že...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Hele, a co tu afterparty udělat někde, kde se nezavírá v jedenáct?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Už vím na co jsem zapoměl, je celkem potřeba abyste nám dali vědět jestli přijdete nebo ne. Jestli máme rezervovat stůl, malý salonek, velký salonek nebo celou hospodu :-))
    IORETH
    IORETH --- ---
    Opravdu, vypadá, že se mu to líbí... :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Takový fešácký, že! :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Mňam :-)). Nechápu, co se jim nelíbilo :-))
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Nejsou sladcí?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hmm a za překlepy mě nelynčujte, už je noc... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak poyor, poyor... (no dobře, přepnu si klávesnici...)

Tak pozor, pozor!
    Afterparty po Nk bude 11.11. (tedy pátek) se vši Pravděpodobnosti U Kozla (to by nás museli vyhodit aby to tam nebylo...)

Jelikoz stale tak nejak nemame moc pohernich ohlasu a taky se nam nikdo moc nesveroval s tim ceho ve hra dosahnul, necekejte od nas moc ze shrneme pribeh a jeho vyvoj po NKIII (proste k shrnuti nemame podklady no :-)

Ale rozhodně bude prostor na dotazy, pokec, historky a vyměnu předmětů (vše co vám po hře přebývá si prosím vemte s sebou...)

To je asi vše co jsem chtěl rict. Zbytek asi v mailech až ho zkrotim nebo se ktomu dostane Pirosh...

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Lidi pište nám prosím na mail věce které myslíte že se projeví v poherním vývoji NK, musíme to nějak sepsat abyste vě+děli jak NK vlastně dopadlo.

Také velmi oceníme všechny texty á la recenze a deníky postav. A samozřejmě všechny vaše podněty na nás jako orgy...
    HARALD
    HARALD --- ---
    Petrius v poště vědel. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    neuhádl, věděl! ;-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Petrius v poště uhádl. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Já jo :-) ikdyž kandidáty mám dva. Vzhledm k úhlu ale vede jeden....
    HARALD
    HARALD --- ---
    Poznáte odkud je foceno tohle?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kdyby jsi měl Ostražitost nebk Kostruktérství pochopil by jsi že se nejdenalo o explozi. úlomky zdi byly přímo pod ní...

Na prvním NK to Byla studnice vědění, mhl ses zeptat v podstatě na cokoliv a dostat dobrou odpověď. To se pochopitelně příchozímu démonovi nelíbilo tak jí rozbil :-) (resp. potřeboval jsem sezbavit jedné nepohodlné lokace...)
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Co to bylo za díru tam na místě té "pavučiny" z prvního Nikdykde dole pod Emauzama? Byl jsem docela nesvůj z toho, co to prolezlo odněkud na tento svět.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Sakra, tohle jsem take mohl vedet "do foroty" ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak, tak ;-)

ale on to byl stejně celkem malej sešit, mnohem větší část objemu tvořily nyní již zančne neaktuální poznámky o obchodu se severskými kmeny :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam