• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ale jo ;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PETRIUS: Tak co, spokojen s výsledkem? ;))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Já přijdu i s Kementári.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Já bohužel ne.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Já taky :)
    DARION
    DARION --- ---
    Já přijdu! :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak nevím, ač lobuju sebevíc, stejně z devadesáti hráčů vím asi o deseti kteří přijdou a o deseti kteří nepřijdou. Takže jsem opravdu zvědav co se tem sejde....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    no super! já bych tototiž hledal o kousek vedle... díky! ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    *přesnou adresu*
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    mno chtěl jsem adresu abych mohl hodit značku na mapu, ale díky :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    Crinosárium - čili Yacht Klub CERE - je v Podolí, naproti Podolské vodárně v Podolském přístavu, prakticky hned vedle zastávky tramvaje (směr z Palackého nám. do Bráníka/Modřan)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak vyřízeno (díky jedné ochotné a schpné osobě). v pátek setam můžem nakýblovat a dokonce bychom měli mít pro sebe celou knajpu (tak koukejte přijít ať je nějaká útrata! :-)) ještě bych někoho poprtosil o adresu ať to můžem šířit mezi ostatní hráče... Nájezd bych viděl tak na sednou s tím že v osm možná bude nějaký oficiální proslov (pokud se nám bude chtít...)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Crinose tu tuším najdeš jako Crinose :), takže doporučuju dát mu vědět, že se mu tam nasomrujem ve větším počtu :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak to je imho asi jasná volba. Pro jednou bych rád zkusil zase nějaké nové místo...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Normálně - pár standardních jídel - smažák, nějaké to maso, přílohu klidně udělaj i sólo, ceny průměrné, maj i nakládaný hermelín a podobné ptákoviny. Kozel to není, ale přijatelné to je a příjemně domácké prostředí a možnost zůstat, jak dlouho budem chtít, jsou jasná plus.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ještě mi nikdo neřekl jak tam vaří....
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    PETRIUS: no to se hodi o trochu min ale pokusim se prijit.
    (asi na stejnem miste jako tebe :-))) (Wriley>wrigli))

Umisteni je mi jedno, kdyz tak se dostavim skoro kamkoliv.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mno to už je mi celkem šumák, klidně to zkusím, z hlediska umístění mi to vyjde nastejno, jen nevím jak ostatním... (třeba lidi co jezdili z Kozla na Palmovku...)
    FIN
    FIN --- ---
    Crinosárium - čili Yacht Klub CERE - je v Podolí, naproti Podolské vodárně v Podolském přístavu, prakticky hned vedle zastávky tramvaje (směr z Palackého nám. do Bráníka/Modřan). Místo znázorňuje tato situační mapka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam