• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    *přesnou adresu*
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    mno chtěl jsem adresu abych mohl hodit značku na mapu, ale díky :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    Crinosárium - čili Yacht Klub CERE - je v Podolí, naproti Podolské vodárně v Podolském přístavu, prakticky hned vedle zastávky tramvaje (směr z Palackého nám. do Bráníka/Modřan)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak vyřízeno (díky jedné ochotné a schpné osobě). v pátek setam můžem nakýblovat a dokonce bychom měli mít pro sebe celou knajpu (tak koukejte přijít ať je nějaká útrata! :-)) ještě bych někoho poprtosil o adresu ať to můžem šířit mezi ostatní hráče... Nájezd bych viděl tak na sednou s tím že v osm možná bude nějaký oficiální proslov (pokud se nám bude chtít...)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Crinose tu tuším najdeš jako Crinose :), takže doporučuju dát mu vědět, že se mu tam nasomrujem ve větším počtu :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak to je imho asi jasná volba. Pro jednou bych rád zkusil zase nějaké nové místo...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Normálně - pár standardních jídel - smažák, nějaké to maso, přílohu klidně udělaj i sólo, ceny průměrné, maj i nakládaný hermelín a podobné ptákoviny. Kozel to není, ale přijatelné to je a příjemně domácké prostředí a možnost zůstat, jak dlouho budem chtít, jsou jasná plus.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ještě mi nikdo neřekl jak tam vaří....
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    PETRIUS: no to se hodi o trochu min ale pokusim se prijit.
    (asi na stejnem miste jako tebe :-))) (Wriley>wrigli))

Umisteni je mi jedno, kdyz tak se dostavim skoro kamkoliv.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mno to už je mi celkem šumák, klidně to zkusím, z hlediska umístění mi to vyjde nastejno, jen nevím jak ostatním... (třeba lidi co jezdili z Kozla na Palmovku...)
    FIN
    FIN --- ---
    Crinosárium - čili Yacht Klub CERE - je v Podolí, naproti Podolské vodárně v Podolském přístavu, prakticky hned vedle zastávky tramvaje (směr z Palackého nám. do Bráníka/Modřan). Místo znázorňuje tato situační mapka.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    A pije se tam Džínius!
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Je to jednu zastávku za Vyšehradem směrem na Podolí, ceny jsou přátelské, zavírá se, když se zavírá; podnik patří Crinosovu tátovi, takže s domluvou to máme takové jednodušší. :)
    Je tam hezké prostředí (výhled do Vltavy :)), plátno (dají se promítat fotky) a tak. :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Wrigli kde tě učili číst? :-))
    "Afterparty po Nk bude 11.11. (tedy pátek).... "
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    PETRIUS: jestli se nepletu a je to sobota tak prijdu rad... pokud na to ovsem nezapomenu... :-)))

PETRIUS: podklady ode me nejsou pouzitelne protoze jsem se staral pouze o male veci a vychazet se vsemi, akorat tak amximalen ze sem zatah tu militia infernackou knizku :-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kde to je, jak to vypadá, kolik to stojí, jak se tam vaří?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Um, co třeba v té Crinosí hospodě?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    KDE?
    většina podobných diskusí většniou skončila tak že se lid nedohodli, nebo že se dohodli na místě kam byla ochotná jít jen polovina. A těch patnáct lidí co chce pařit do rána se může bez obav přesunout jinam, že...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Hele, a co tu afterparty udělat někde, kde se nezavírá v jedenáct?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Už vím na co jsem zapoměl, je celkem potřeba abyste nám dali vědět jestli přijdete nebo ne. Jestli máme rezervovat stůl, malý salonek, velký salonek nebo celou hospodu :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam