• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO: Ale jo ;)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Petrius: Porad ne...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    děkuji :-) chybu jsem našel, teď by to mělo jít :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Petrius: Ted jeste aby to z tech stranek slo stahnout, ci otevrit a vazne to vyvola mozna nejake reakce:)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem nahodil obecná pravidla, to už by nějaké reakce vyvolat mohlo... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak pár odpovědí v mailu mám, ale že by jich bylo nějak moc...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem spustil stránky Jediné cesty a zároveň přihlašování. Jestli se někdo cítí uražen tím, že nedostal pozvánku (omlouvám se), nechť se mi ozve a já to napravím...

Stránky najdete na http://www.cravens.cz/jedinacesta
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozor. Dokud vám neřeknu tak se mnou prosím neřešte svoje postavy. Mám teď práce nad hlavu...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ty mlč! :-P
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    PETRIUS: "hehehe...prej slava a odemna" :P ty me bavis petrie :P
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    hmmmm,whassss up doc? tak povidej co potrebujes :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    No vidíš a to je ten ročník, který je obecně považovaný za horší ;-)
    Taky se těším, po NikdyKde si to představuju jako o dost klidnější práci...

A teď jedna org věc: Hledán schopného a teď zrovna rychlého kreslíře, který by mi teď udělal jeden obrázek a posléze míň jak deset dalších. Povětšinou figury, přípdaně figury v nějaké prostředí. Pochopitelně fantasy :-)

Kdyžtak se hlašte na mobil. Temu nejlepšímu připadne všechna sláva a možná i nějaká odměna. Ty dobré třeba ještě zaměstnáme jinak. Tohle není jediná akce na které se podílím...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Jsem zvedavy a tesim se, byl jsem jen na jedne jedine ceste a byla fajn:) I kdyz pocasi bylo desne a zabili nam ace, povedlo se mi spachat jednim vrzem vrazdu Velekneze i Starosty a to se ceni:)
    DARION
    DARION --- ---
    Tak držím palce a moc se těším! :))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozvánky samozřejmě rozešlu taky. Nejdříva ale musím sestrojit adresář, protože se bude trochu lišit od toho NK...

Ano vaše kostýmy z NK jsou už passé :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Inu, klobouk a hulka jsou asi mimo hru co? ;)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Kdyby byl potřeba nějakej nesmrtelnej mág, mail na mě máš. (:
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Dělá mi to nějakej bordel s velkejma písmenama v názvu místnosti, kdybyste někdo věděl co s tím, tak mi dejte vědět... děkuji :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak je to tady. NikdyKde jsme definitivně pohřbili a taď už zase konečně běží prřípravy na Jedinou cestu, kterou jsem nemohl kvůli Nikdykde dva roky pořádat. Jediná cesta je několikadenní larp v přírodě. Tedy něco jinéhonež bylo Nikdykde. Své příznivce si ale zajité najde i mezi jeho hráči, proto jsem pozměnil tuto místnost, kteá by se pro Nikfdykde stejně už nepoužila...

A co teď řeším aktuálně?
    Je to především termín. Čarodky propadají peklu a už je nehodlám více řešit. To radši udělám JC uprostřed léta. Místo čarodek tedy zatím zvažuju víkend před nima. Přesně 20.-23.dubna. Je dost možné, že se to bude krýt s Libušínem. Je víceméně na vás jak se k tomu postavíte. Pro mě osobně je to například minimální oběť (říkám to narovinu...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jen tak mimochodem, kdo tam všechno fotil? Ty fotky bych rád viděl. Už jenom protože jsem také stál modelem... :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Bylo to takové Nosfalgické. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam