• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Kdyby byl potřeba nějakej nesmrtelnej mág, mail na mě máš. (:
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Dělá mi to nějakej bordel s velkejma písmenama v názvu místnosti, kdybyste někdo věděl co s tím, tak mi dejte vědět... děkuji :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak je to tady. NikdyKde jsme definitivně pohřbili a taď už zase konečně běží prřípravy na Jedinou cestu, kterou jsem nemohl kvůli Nikdykde dva roky pořádat. Jediná cesta je několikadenní larp v přírodě. Tedy něco jinéhonež bylo Nikdykde. Své příznivce si ale zajité najde i mezi jeho hráči, proto jsem pozměnil tuto místnost, kteá by se pro Nikfdykde stejně už nepoužila...

A co teď řeším aktuálně?
    Je to především termín. Čarodky propadají peklu a už je nehodlám více řešit. To radši udělám JC uprostřed léta. Místo čarodek tedy zatím zvažuju víkend před nima. Přesně 20.-23.dubna. Je dost možné, že se to bude krýt s Libušínem. Je víceméně na vás jak se k tomu postavíte. Pro mě osobně je to například minimální oběť (říkám to narovinu...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jen tak mimochodem, kdo tam všechno fotil? Ty fotky bych rád viděl. Už jenom protože jsem také stál modelem... :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Bylo to takové Nosfalgické. ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    To rozhodně zaregistroval jsem i dost neNK lidí :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Účast byla víc než hojná. :-)¨
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ale jo ;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PETRIUS: Tak co, spokojen s výsledkem? ;))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Já přijdu i s Kementári.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Já bohužel ne.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Já taky :)
    DARION
    DARION --- ---
    Já přijdu! :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak nevím, ač lobuju sebevíc, stejně z devadesáti hráčů vím asi o deseti kteří přijdou a o deseti kteří nepřijdou. Takže jsem opravdu zvědav co se tem sejde....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    no super! já bych tototiž hledal o kousek vedle... díky! ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    *přesnou adresu*
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    mno chtěl jsem adresu abych mohl hodit značku na mapu, ale díky :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    Crinosárium - čili Yacht Klub CERE - je v Podolí, naproti Podolské vodárně v Podolském přístavu, prakticky hned vedle zastávky tramvaje (směr z Palackého nám. do Bráníka/Modřan)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak vyřízeno (díky jedné ochotné a schpné osobě). v pátek setam můžem nakýblovat a dokonce bychom měli mít pro sebe celou knajpu (tak koukejte přijít ať je nějaká útrata! :-)) ještě bych někoho poprtosil o adresu ať to můžem šířit mezi ostatní hráče... Nájezd bych viděl tak na sednou s tím že v osm možná bude nějaký oficiální proslov (pokud se nám bude chtít...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam