• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    DRUI
    DRUI --- ---
    do půlky března? Uvidime - když to nestihnu, tak se ti udam jako libovolny npcčka.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    to není prdel, kdo se chce účastnit měl by se mi už aspoň nahlásit a začít přemýšlet o tom co bude hrát. Pokud nebudu mít do půlky března nástřely/návrhy postav tak začnu být na dotyčné jedince pěkně nevrlý...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ty se hlavně přihlaš! :-P
    DRUI
    DRUI --- ---
    KELPIE: Muzu si taky odhodit ponozky a prohloubit výstrih? :D
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Další úprava obecných pravidel (F5). Měla by být definitivní, ale znáte to :-)
    ve zkratce:
    - mez vyřazení
    - kradení osobního majetku spících postav z jejich domů
    + opraveny nějaké obsahové a pravopisné chyby (jistě ne všechny :-)
    + pár vysvětlujích větiček
    + odstaveček o imunitách a odolnostích

Během příštího týdne se asi obejeví první popisky nadání a dostupných dovedností. Teď zrovna na tom pracuju...
    AENYE
    AENYE --- ---
    KELPIE: to nas tesi...:]
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    GREATDRAKE: Gorane, tim chces rici, ze MY se budeme zdrzovat pekne v teple?:))) to me vazne tesi, odebiram jedny ponozky a prohlubuju vystrih:)))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Hurá
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mimochodem, kdybyte byli tak laskaví a nechali se vyhodit z vašich škol a zaměstnání, tak jste mrznout nemuseli ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hm radši toho už nechám :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Hurá
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: No ja jsem za ni rad, ale ostatni budou mrznout ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    co je? ty nebudeš rád za vytápěnou hospodu? :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Jdu si pro nahnila rajcata...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Teda kdyb tohle byl koncert tak řeknu že jste strašně vlažné publikum :-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Takže jsem včera byl v Rožmíku. I přes obavy, které minulý rok panovaly tak nám skautíci propůjčí úplně celou myslivnu i s vším co okolo je. (jsou pragmatičtí - už tam není vůbec co ukrást nebo zničit a naše prachy jim přijdou vhod...)
    Nejspíš tomu budu věnovat ještě nějaký víkend abych to tam omrknul a odhadl kapacitu. Co je ale jisté:
    - dovnitř určitě budou moc všichni orgové
    - jednu místnost určitě necháme volnou, kdyby v průběhu akce někdo zjistil že podcenil svůj spacák a venku ve stanu nepřežije
    - místnost s krbem (kdo byl na KK ví) asi bude volně přístupná, ještě uvidíme podle toho kolik je místa nahoře
    - přístavek který byl využíván jako hospoda, utěsníme igelity a nějakým hadrem do vchodu, mělo by se tam topit a do jisté míry zase i vařit. Zkrátka příjemné místo kdyby mělo nějak pršet nebo tak něco (rozhodně není potřeba se bát, že byste akci strávili v mokrém kostýmu...)
    - na místě budou dost možná i nějaké gotičáky pro herní budovy...

A bonus navíc! Zarezervoval jsem to samé místo i pro Kamenný Kruh. Takže se radujte se mnou :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem pozměnil ta pravidla. Jen mám teď pocit, že jsem na něco ještě zapoměl (ale to možná bylo do neveřejnejch) Kdytak mi to připomeňte.

Před stahováním doporučuji F5 :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    To je nás víc :-) ale přecijen rozmanitost je rozmanitost :-)
    A jak říkám, není to bitva...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    no, ja bych zivoty pres deset asi nezvladl, mam problem s pocitanim.
    Ale ja jsem asi divny, nejradsi mam hry kde jsou zivoty nekde kolem tri a vsichni berou za jedna, kdo obcas prasti za dva je da kapo of da blok!
    :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    dvojka běžně, trojka u specializovaných machrů a čtyřka po kusech...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam