• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    zkus to sem, uvidíme co z toho bude...
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Díky za vynikající LARP. Tobě i ostatním organizátorům. Příjemně jsem si zahrál a až mě brala hrůza jak rychle mi ten úředník lezl na mozek a všechny jsem začal brát hlavně jako daňové poplatníky, abych na ty strašně nadsazené platby do císařství sehnal prachy. :-)

Měl bych pár připomínek hlavně pro hladší běh obchodu a správy města v příštím pokračování. Chceš to sem, nebo radši na mail?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Budu posílat nějaký hromadný mail, se shrnutím děje JC, výsledkem a mými koentáři a prosbami. Pokud si myslíte, že na vás nemám mailovou adresu a chtěli byste, aby vám tento email dorazil, dejte o sobě vědět! ;-)

Jinak dejte mi na to chvilku času a určitě mi pošlete informace o vašich akcích, o kterých si myslíte, že se by mohly nějak zásadně zapsat do dalšího vývoje JC...

Děkuji :-)

Všem kteří se účastnili, pak děkuji ještě více!
    HARALD
    HARALD --- ---
    GREATDRAKE: To mě bolí ze všeho nejmíň. :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD: A Spravce mesta byl jednou z nich!
    HARALD
    HARALD --- ---
    Mám takový pocit, že dvě až tři osoby nezaplatily v sobotu daně!
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Good luck.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jedu, čus! :-)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Mám jedno místo v autě.
    Odjezd ve 14:30 ze Strašnické.
    Případně zájemci hlaste se na 723 754 547
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Takže pravidla jsou na webu, ten samý odkaz jako minule, možná si dejte F5 nevím co to udělá s vašimi prohlížeči...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Obednam vic cisarskych vetrolamu znacky sekera s prodlouzenou zarukou .
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozor! v pravidlech Hvozdu děláme s Ivanou ještě trochu vítr! aktuální pravidla budou za cca 2 hodiny a bude to ještě horší než jste čekali.
    Mahaha!!!!! :-))))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Eleyne by chtěla vyrazit nějak v pátek večer a nemá se ke komu přifařit, kdyby měl někdo podobné úmysli dejte jí vědět ať aspoň jedete ve skupině...
    777938721

díky!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Překopal jsem obecná pravidla, teď by to mohlo být přehlednější. Doufám že tam nejsou žádné bugy (přesto ale počkám než si je vytisknu a zatavím do fólie) vy rejplaové určitě něco najdete :-P

http://www.cravens.cz/jedinacesta/texty/pravidlafinal.doc
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    právě jsem odeslal mail s informacemi o dopravě apod. kfo ho nedostal (naříklad protože na něj nemám mail) dejte mi vědět.
    Jinak dopravu značně komplikuje díra v Idosu, jestli někoho napdá nějaké řešení, sem s ním... Děkuji!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Já protestuju. Výběr byl zaujatý a předpojatý a vůbec. Můj Šourkov byl jasným kandidátem na vítězství.
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Cožeto? :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jako název hlavního Císařství města jsem zvolik Prestum autor návrhu o sbě snad ví ;-)

Osada v Dalejském údolí se jmenuje "Novum semotus exsilium"
    PIETA
    PIETA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam