• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    DRUI: na kopřící larp jsi měl jet minulý rok. Letos vás nenecháme ani vyspat! :-P
    DRUI
    DRUI --- ---
    Aha - to jsi mel oznamit rovnou, ze se z jediny cesty snazis udelat ultravaznou akci bez moznosti rekreace typu sisha (co obcas pravda rozmelnujou hru) - aka lakarie a PASS. Ja te tesil na prijemnej pohodovej larpik... :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    myslím že Leši to shrnul pěkně. Cesta v třiceti lidech by stála opravdu 200 tam a 200 zpět ne li víc. Přitom spojů je více a jsou podle všeho dost levné...

Bus zpět naopak ale výhodou je a zcela jsitě se zaplní... A pak je tu ještě jedna moje záležitost a to, že pokud bych vypravil bus v pátek večer tak ním pojede pár orgů, které bych tam ale měl rád dříve :-))

DRUI: ve skutečnosti šíša není arguemtem pro! nechci mít ve hře víc jak dvě (jednu v bordelu a jednu u tebe, když na tom budeš vyloženě trvat..)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Aspoň na cestu zpátky by ale byl fajn, protože přímý spoj IDOS nenašel a víme, jak budem po těch probděných nocích (a propité poslední noci) vypadat... ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Těch 200 kč myslíš jedinou cestu, nebo tam a zase zpátky? ;)

IDOS letos našel tři přímé spoje - 1515, 1715 a 1850, z Na Knížecí, jeden a půl hodiny a 65 korun. Mezi nimi jsou různé jedno, dvoj a třípřestupy, vesměs trvající od jeden a půl do dva a půl hodiny, stojící něco pod stovku, podle typu. Pozor, bude to takový to hnusný páteční odpoledne před prodlouženým víkendem, tak bych moc nesázel na pětiminutové časy na přestup a bral spíš něco realističtějšího... Ze stejného důvodu budou ty autobusy také docela narvané...
    DRUI
    DRUI --- ---
    AURORA: HEY!!! :D :D :D
    AURORA
    AURORA --- ---
    Teda vlastně Drui se nebude muset vláčet.:-))))
    AURORA
    AURORA --- ---
    Bus je dobrá věc,sisha ještě lepší a alespoň se nebudu muset vláčet s velkym stanem normální dopravou.:-))))))
    DRUI
    DRUI --- ---
    ZAPPO: Jasne ze PRO!!! :)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    DRUI: A ta sisa je argument pro nebo proti?:)
    LYREL
    LYREL --- ---
    já jedu busem tam i za 300, protože tahat se jinak se mi nechce a pro auto je to daleko:-)
    DRUI
    DRUI --- ---
    Ono kdyz posles lidi autobusem, tak nehlede na cenu mohou vzit i vybaveni, ktere by pri ceste beznymi spoji nechali radeji doma. Viz sisha apod...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Spíš dost reálně uvažujeme o tom, že ten bus obejdnáme pouze na zpáteční cestu. Vzhledem k různým okolnostem a taky k tomu že zpátky se ten bus naplní zcela určitě...

Nehcete někdo pořádně zapracovat s idosem a jinými zdroji (idos minulý rok nenašel některé spoje...) a zjisti jak je to akutní?
    DARION
    DARION --- ---
    400 kč nebo 300 kč, pořád to beru.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ve skutečnosti ještě žádný bude neodjíždí, protože cena při 30ti lidech je asi 200 kč, takže vyčkávám jaký bude zájem :-)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PETRIUS: btw. kdy ten bus odjíždí? Asi už jsi to psal, tak se omlouvám.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PETRIUS: mluvila jsem s Michaelem Broncem a jak on tak ja bychom jeli busem, pokud bychom se vesli.
    LYREL
    LYREL --- ---
    jestli je ísto v autobuse, prosím, vejdu se tam ještě?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Informační šum, asi mnou zaviněný.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ALDARION:lol, právě se mi odhlásil jeden člověk že s tebou jede autem :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Na auto kašlu, pojedu také autobusem, připočítej mne, prosím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam