• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    LYREL
    LYREL --- ---
    ALDARION: No, mně se navíc cuká Desmond, on byl moje naděje na zapůjčení auta:-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LYREL: Pokud neumluvím bráchu s autem, udělám to samé, myslím, že by byl problém se tam v pátek nacpat i bez padesáti hráčů navíc. ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    myslím že tuším :-)
    mimochodemtuto neděli až do úterý tam budeme stavět. Snad se to povede. Ze všeho nejvíc mě teď na JC drásá asi ta koordinace a logistika.
    Už se těším na ta léta , kdy si budu na akce jszdit svým náklaďáčkem... :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Mám vymyšlené takové hezké místo hned vedle přístavu u solného jezera.
    LYREL
    LYREL --- ---
    h...jsem zvědavá, jak se vejdeme v pátek do těch tří spojů:-) Asi ve středu vyrazík pořídit místenku
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    V mém případě je to jen otázka lesního zákona, jehož dodržování nám tak nějak pomáhá v tom, že tam můžeme své hry dělat opakovaně....
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HARALD a PETRIUS: Ještě štěstí, že jsem přestal, jak vás tak čtu :o)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Další věc: v okrajových provinciích, kde ne vždy je úplně jansé podle obelčení kdo je občan s kdo ne, bývá zvykem nosit (pokud nejsem oblečen dostatečně Císařsky) šerpu přes hruď.

To je spíše opozornění pro ty co chtějí být občany, ale nemají a to kostým a zároveň si nepřejí, aby je v elitářské císařské společnosti spolubčané tak nějak vynechávali ze společenského života a tak všelijak....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    A KOUŘIT V LESE JE PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO
    HARALD
    HARALD --- ---
    Jen upozorním, že na hře budou kromě císařského zákoníku ještě výnosy správce města,které jsou také hotové, kromě hodně podstatné části týkající se daní a řemesel. Zveřejněny (bohuželú budou asi až na hře.

Ty budou podstatné pro všechnym kdo budou ve městě. Takže až dorazíte do hry a budete buď obyvateli, nebo budete umět číst, najděte si městské výnosy.

A kouřit cigarety ve městě bude povoleno jen na přesně vymezeném místě.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    BEZOHLEDNÁ CENZURA!!!!!!
    ÚTOK ZABIJ ZA PADESÁT!
    :-p
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ZAPPO: spoileruješ pro občany, kteří do údolí ještě nedorazili :-)))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZAPPO: Daně, narozdíl od bordelu, jsou sprosté slovo. Vyvaruj se ho prosím...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    PETRIUS: Takze do bordelu je to legalni - super, muzu do bordelu! Rychle utratit co najdu, nez mi to zdani (po lonskem vzoru, kde zdaneni hrave predstavovalo dveste procent prijmu....)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Tak já zase tak movitý asi nebudu. Ale podle zákoníku bych mohl mít aspoň šanci být občan :o)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    k tomu bych ještě dodal, že "cizoložství" v zákoníku je bráno jako lezení do cizí postele, tedy za cizí manželkou. Jinak stále platí, že movitější císařští občané mají více žen (ale pouze jednu manželku) a není to vnímáno nijak zle...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ETHAN: lol :-)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    KEMENTARI: Za Tebou rozhodně :o)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KEMENTARI: Za tebou vždycky ;o) Pokud mi to tedy morální kodex dovolí...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    za tebou bude chodit každý rád ;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak. Budete chodit do bordelu - a hotovo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam