• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    Díky, díky, hlavně orgům, účastníkům taky, byla to báječná akce, moc jsem si to užila :-D !
    Jako kněžka jsem se snad Eris zavděčila, v Eliseu je nádherně.
    Vých vých, keltská druika mě bavila ještě víc, vých vých. Docela jsme to, vých vých, vyhráli, přátelé. ;-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Jo bylo to (hentenonen kýhošlaka vyprdnoutsenato) velmi dobré ;)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    KEMENTARI: pohárek je můj, díky
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    jj, take diky vsem orgum i hracum za skvely larp. knezka mi pravda moc nesedla, protoze jsem netusila, jak bohy o cokoliv zadat a vubec, ale i tak to byla pro me prijemna postava... ale druha postava byla fakt super. diky Piroshi :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Musím se připojit k všeobecní chvále. Letos jsem si JC opravdu užil díky vám všem.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Ráda bych poděkovala všem (orgům zejména), bylo to moc pěkné. Díky.

nálezy
    - červený švýcarák, spíš menší, bez vývrtky
    - kovová miska (není tvoje, Ivano? Na krmení pro ovci...)
    - pohár celocínový
    (vše mám u sebe já)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zatímco většina lidí ještě stále slaví na místě konání, já už můžu jen říct, že děkuju všem za skvělý zážitek. Nikdy by mě nenapadlo, že to lepší se začne dít ve chvíli, kdy moje postava zemře. Nejen, že jsme si po smrti odehráli ještě kompletní vstup do posmrtného života dle panteonu, ale nové postavy byly mnohem zajímavější. Byl to sice můj teprve druhý larp a první v přírodě, ale bylo to opravdu skvělé. Díky.
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    Tak už jen jedno :-).
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    To že chceš jet s námi nebo ne nebo máš typ na někoho dalšího, kdo by se rád nalodil? :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    kdyby nám náhodou upadla kola budu glípat;-)
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    Hola! Máme dvě volná místa v autě z Prahy, chcete někdo svézt? :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    LYREL: Zastávka Na Dědku je 15 metrů od jasně viditelné hájenky, u které bude základna.
    LYREL
    LYREL --- ---
    nepochopila jsem cestu z mapky. Kam mám busem dojet a na kterou stranu se mám otočit a kam vlastně dojít?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Obchodníkům doporučuji si vzít bedýnky na vozy, v tomhel msěru mi Albert vyhořel a nevím kolik jich an místě ve výsledku budeme mít... :-/
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jak sjem psal zastávka se jmenuje Hožďany, Na Dědku. Je tam památník obětem druhé světové či co. Také hájovna kolem které bude hra. U cesty je to v tom lese první zajímavé místo. Neměli byste to minout (ještě tam dáme nějaký šipky...)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Informace pro autobusem cestující: Když přijedete do Rožmitálu, je dobeé najít spoj Roželov, Hvožďany (nebo takový nějaký dvě místa). Je potřeba řidiče poprosit aby vám na dědku přibrzdil. Loni s tím nebyl problém.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Poslední info než odjedu na herní území:
    Jinak doporučuju si zařídit stan, který si umístíte do města podel toho, kde byste měli herně bydlet. Pro ty kteří tu možnost nemají je omezená mosžnost přespat v nějakém erát stanu nebo gotičáku, případně v hospoě, v krajních případech po dohodě s personálem nevěstince buď v něm (je samozřejmě nutné si to herně ošéfovat) nebo po dohodě s orgy v druhém patře, které bychom ovšem rádi vyhradili nehernímu prostoru, CP a organizátorům... (v druhém patře budovy)

hraje se od pátečního večera, hádám že tak od 19-20:00 do pondělní půlnoci. Pak si popovídáme o ději a oslavíme konec hry :-)
    Před hrou NEBUDEME vysvětlovat pravidla. Nedodělané postavy, placení registračky (300,-) a jiný servis řeší organizátoři k tomu vyhrazení. Já osobně řeším dějové linie, magii, víru a dryjáččnictví (pokud vás nepošlu za někým jiným). Organizátoři u registračky by také měli mít info o herních předmětech, které by vám měli vydat...

Na místě budou vytištěná všechna pravidla, bude nástěnka s obecnejma pravidlama a veřejně známými informacemi.

Na místo se dá dostat i hromadkou, zastávka se jmenuje Hvožďany, Na Dědku. V případě, že pojedete jinak doporučujeme jet do Rožmitálu pod Třemšínem. ˇ4asto tam jezí z tábora auta a tak je možnémse občas domluvit na odvozu. Nicméně pozor, přímo na místě je dost slabý signál, takže doporučuju si cestu pořešit...

Co si vzít s sebou: mimo věcí na spaní, osobních věcí, jídla apod dopuručujeme i vodu. Nějakou budeme sice zajišťovat a také je na herním území studánka s pitnou, ale jistota je kulomet že...

Dále svá pravidla a pro lidi, kteří ke svým schopnostem potřebují písemné podklady, tak si je vytisknout nebo si je na místě budete opisovat ručně ;-). Kostým, zbraně, zbraně na noc. papír a tužka se také hodí.

Kouření a rozdělávání ohně v lese je zakázáno zákony ČR, v herním městě je pak omezeno herní vyhláškou. Vodní dýmky povolujeme pouze jako herní předmět, tedy u postav u kterých mají opodstatnění. Nebo až po hře...

Motoristy bych poprosil jestli by si vzali nějakou celtu nebo něco na přikrytí auta (ne celého ale té části, které bude nasměrovaná do tábora...)

Ještě ke kostýmům připomínám, že Císařští občani, kteří z nějakých důvodů nejsou oblečeni dle císařské módy se často ke svému občanství hlásí tím, že nodí přes hruď barevnou šerpu. Vele to doporučuju, pokdu si myslíte, že z vašeho kostýmu nebude původ poznat... ;-)

Je možné, že jsem něco zapoměl. V krajcích případech ej možné psát mě na mobil 604900912. Ale budu si ho zapínat jen občas, protože tam stejně není signál...
    TOMI
    TOMI --- ---
    Hospoda
    mile deti, kdo bude chtit papkat v hospode, tak vždy by melo být neco k dostaní k jídlu.
    platit se bude v korunách, herní prachy mi u řezníka neberou.
    cena bude počítaná z nákupky surovin + doprava, zaokrouhleno nejak nahoru ::), takže se nebojte že vás nekdo bude chtít vydelavat (tak nás prosím neokrádejte)

doporucuji si vzít vlastní nádobí, neco tam je, ale urcite ne pro všechny a potom nejsem myčka a pak mám jemné ruce..

drobný výtah z jídelníčku (abych vas navnadil)
    palačinky,
    njaky placky na sladko i na slano
    Bigos (maso se zelim, houby, klobaska apod)
    vepřový jazyky..
    njaky masa v marinadičce a tak dale, ale to je tajný tak se těšte...

váš McHospodský
    CAMUS
    CAMUS --- ---
    Co na vás na JC bude čekat (trochu nepřehlednosti neuškodí). Tvorba je samozřejmě hrozně náročná a orgové se kvůli vám, ale s láskou, hrozně nadřou. Samozřejmě pouze vzorek a zlomek skutečného objemu.

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    komáři nejsou, apokud jo tak ve velmi omezené míře. Asi jako na minulé JC. Rozhodně ne tolik jako bylo na KK...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam