• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    CAMUS
    CAMUS --- ---
    Co na vás na JC bude čekat (trochu nepřehlednosti neuškodí). Tvorba je samozřejmě hrozně náročná a orgové se kvůli vám, ale s láskou, hrozně nadřou. Samozřejmě pouze vzorek a zlomek skutečného objemu.

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    komáři nejsou, apokud jo tak ve velmi omezené míře. Asi jako na minulé JC. Rozhodně ne tolik jako bylo na KK...
    HARALD
    HARALD --- ---
    Celé herní území je zcela vyprahlé, většina potoků je vyschlá, ta rozmoklá louka v lese taky. Borůvek bude spousta, ale až koncem léta. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    každopádně, pravidla neřeším vůbec. Takže pokud něco chcete, tak to pošlete na mail (k kterému mají přístup i další orgové, kteří se budou pokoušet vaše požadavky řešit zřejmě ve středu)

+ pravidla budou samozřejmě na místě v tištěné formě...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Na to abyste mohli nakupovatdovednsoti z druhých stupňů je potřeba mít čtři dovednosti prvního stupně (tohle zůstává z minulého ročníku)
    Omlouvám se že to z pravidel není zcela zřejmé...

jinak v tuto chvíli jsou hotová všechna pravidla do pátého stupně s vyjímkou víry a některých magických směrů... Dál už se pravidlama zabývat nehodlám :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Malá reklama. Jediná cesta se díky předlarpovému moru dostala z počtu účastníkůkolem stovky spíše na osmdesátku (i s orgy) tím pádem není uzavřená registrace (už teda nějakou dobu, ale málokoho napadlo se zeptat). Hře samotné to nijak neuškodí a orgům snad také ne, ale přesto hledáme pár jedinců pro tyto role:

Kněží (kněžky) Pantheonu - oficiálně by vedli bohošlužby pantheonu - antičtí bohové....) Podmínky: nesmí se stydět, bonusem je antický vzhled

Senátor na dovolené - podmínky tóga (prostěradlo :-), příjemné ale autoritativní vystupování
    PYVERRN
    PYVERRN --- ---
    A to je docela pesek, bo ja mam posledni misto v aute, a beru nekoho fakt lehkyho...c ili kdo vazi nejmene kilo, vyhrava... :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    RAJCE: Ha, ty taky nemáš odvoz? Tak v tom případě mám ještě mnohem sympatičtější společnici než jsem já a to už se vyplatí, protože za cenu jednoho dostanete hned dva!
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    ETHAN: hej, nezapomen misto pro doprovod ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jelikož nebude autobus na cestu tam, tak smutně koukám a poptávám místo u kohokoliv v autě. Jsem ideální k samotářům i k rodinám s dětmi, netřeba mě krmit, vyvenčím se sám a vůbec jsem na cestu tam prostě ideální společník :o)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    PIROSH: jaký je z toho závěr?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozor! V úterý dopoledne až nějak rozdejcháme afterparty tak, bych rád vyhlásil hodinku boje proti terorismu!! :-)

> > **** BOJUJ SE MNOU PROTI TERORISMU ****
    > >
    > > Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže Talibanu
    > smrtelným > hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho
    > vlastní. Jakmile > by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat
    sebevraždu.
    > >
    > > Vyzýváme tímto všechny ženy, aby příští sobotu přesně ve 14 hodin
    > > vyšly nahé na ulici. Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí
    > teroristy tzv.
    > > spáče. Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl >
    > dostatečný antiteroristický efekt.
    > >
    > > Vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a
    > položili > se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy.
    > Prokáží > tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou
    > odvahu > dívat se na nahé ženy, i když to nejsou jejich vlastní.
    > >
    > > Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby >
    > podpořili své ženy v boji proti terorismu.
    > >
    > > Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by
    > > chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého
    > > antiteroristického postoje.
    > >
    > > Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem
    > všem > děkuje za pomoc proti terorismu.
    > >
    > > Je Tvou zatracenou vlasteneckou povinností, tento mail šířit
    dále!!!

AURORA
    AURORA --- ---
    Já bych bus brala,ale 300 je fakt moc.Pokud se teda rozhodne,že bus nebude,zkusila bych domluvit auto na pátek okolo poledního,kde by byla asi dvě místa volná.Ovšem jedná se jen o cestu tam,jelikož dotyčný by zase musel odjet.Takže když už bus za 300 tak fakt asi jen na cestu zpátky.To bych se svezla i za 300.:-))))
    LYREL
    LYREL --- ---
    a já v páteček sedím v jednačce a datluju protokoly:-)
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    take pokud nekdo pojedete ve ctvrtek vecer, rada se pridam.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Bus bych sice brala, (ale kdyby měl někdo ještě místo v autě, taky bych nepohrdla :) - klidně už čt večer) - ale nejpozději chci jet pátek dopo - pátek večer je pozdě...
    LYREL
    LYREL --- ---
    cestu tam beru ideálně za 200, zpátky jedu v neděli, takže s váma asi nepojedu.
    DRUI
    DRUI --- ---
    autobus bych bral, ale 300 za jednu cestu je fakt moc... :-/
    Ale zpatky by nebyl spatnej - tedy pokud bude dost lidi.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak my (= já + Prasátko + moje sestra) zvolíme dopravu automobilovou, právě kvůli cestě tam.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Bus tam i zpět beru, na ceně téměř nezáleží... tedy v mezích. Nicméně částka 300 meze nepřekračuje a ani 400 by nepřekročila, pokud by to znamenalo jistotu, že seženu dopravu tam i zpět, což se bez toho busu tak jistě říct nedá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam