• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Já děkuju úplně všem!
    Hráčům za účast a hraní, za to že byli akční a že hráli své postavy a spolurgům za obrovské úsilí které vynaložili před hrou a hlavně během ní. Dále také Rozentálcům za technickou posporu před hrou i po ní.
    Jak sjem už docela dost lidem říkal, je dost možné, že tohle je na nějaký čas moje poslední akce a jsem velice rád, že to moje nejlepší. Alespoň já mám ten pocit ;-)
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    RAJCE: vých vých, náš nádherný Hvozd, ach, vých vých, chráníme, vých vých ! :-)

ZMYJKA: Jo, je tu dobře, s tvrdým :)).

BAGHEERA: Checht checht, obé přijal Hvozd, kněží pochoval a druidy opatruje, běda vám! :-P
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Děkuju moc, obě postavy jsem si vážně užila. ;)
    Bohové jsou mocní!
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Dík všem za skvělou hru
    RAJCE:
    RILVEN:
    Ó běda, běda... za zlé skutky otců budou trpět synové, zabil jsem kněžky a přišli druidi :o))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    KEMENTARI: Jo, miska je moje :).

A kdyby někomu přebyla kožená vestička, tak ji postrádám :).

A všem moc díky za skvělou hru, především všem návštěvníkům bordelu a samozřejmě celému ctěnému orgstvu :). Tady na Elysejských polích je dobře :).
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    vych vych jj, hvozd mame krasny. a je to nas domov :) vych vych
    A oni at se treba zabit. oni zlobt hvozd, oni umrit. :)
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    Díky, díky, hlavně orgům, účastníkům taky, byla to báječná akce, moc jsem si to užila :-D !
    Jako kněžka jsem se snad Eris zavděčila, v Eliseu je nádherně.
    Vých vých, keltská druika mě bavila ještě víc, vých vých. Docela jsme to, vých vých, vyhráli, přátelé. ;-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Jo bylo to (hentenonen kýhošlaka vyprdnoutsenato) velmi dobré ;)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    KEMENTARI: pohárek je můj, díky
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    jj, take diky vsem orgum i hracum za skvely larp. knezka mi pravda moc nesedla, protoze jsem netusila, jak bohy o cokoliv zadat a vubec, ale i tak to byla pro me prijemna postava... ale druha postava byla fakt super. diky Piroshi :)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Musím se připojit k všeobecní chvále. Letos jsem si JC opravdu užil díky vám všem.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Ráda bych poděkovala všem (orgům zejména), bylo to moc pěkné. Díky.

nálezy
    - červený švýcarák, spíš menší, bez vývrtky
    - kovová miska (není tvoje, Ivano? Na krmení pro ovci...)
    - pohár celocínový
    (vše mám u sebe já)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zatímco většina lidí ještě stále slaví na místě konání, já už můžu jen říct, že děkuju všem za skvělý zážitek. Nikdy by mě nenapadlo, že to lepší se začne dít ve chvíli, kdy moje postava zemře. Nejen, že jsme si po smrti odehráli ještě kompletní vstup do posmrtného života dle panteonu, ale nové postavy byly mnohem zajímavější. Byl to sice můj teprve druhý larp a první v přírodě, ale bylo to opravdu skvělé. Díky.
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    Tak už jen jedno :-).
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    To že chceš jet s námi nebo ne nebo máš typ na někoho dalšího, kdo by se rád nalodil? :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    kdyby nám náhodou upadla kola budu glípat;-)
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    Hola! Máme dvě volná místa v autě z Prahy, chcete někdo svézt? :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    LYREL: Zastávka Na Dědku je 15 metrů od jasně viditelné hájenky, u které bude základna.
    LYREL
    LYREL --- ---
    nepochopila jsem cestu z mapky. Kam mám busem dojet a na kterou stranu se mám otočit a kam vlastně dojít?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Obchodníkům doporučuji si vzít bedýnky na vozy, v tomhel msěru mi Albert vyhořel a nevím kolik jich an místě ve výsledku budeme mít... :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam