• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mě je líto, že se tebou žádný mág nezabýval, zmatené a relativně snadno ovlivnitelná mágyně ohně na pátém stupni je prostě síla, se kterou je nutno počítat :-)
    Ale halvně že ses dobře bavila, zrovna o tebe a tvůj zážitek ze hry jsem měl ve výsledku poněkud strach...
    LYREL
    LYREL --- ---
    zzzzzz.....děkuju, skvěle jsem si užila procházku po lese:-) Víš co, petrie? Ztratila jsem se tam a Desmond když mě hledal se taky ztratil, vyšla jsem z lesa někde daleko pod táborem...ale zase jsem potkala trifidy, řežavou trávu, opila se u studánky a kde co. A doma jsme vyvinuli systém na sušení stanů:-)

Tímto děkuji Kamile, že i když jsem se lidí bála mi pppppomohla se pppprosomrovat do města. Škoda že oblečení už neuschlo:-) takže až na morální újmu v bordelu jsem žádnou jinou neutřžila:-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    BAGHEERA: sev sev?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ETHAN: vých vých...mnohem dřív budete mrtví ...vých vých :-))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: Kdyby to nám mrtvým nebylo v podstatě jedno, tak bych řekla jupííí :).

A Paulus měl pravdu - senát je banda starých neschopných dědků :). Bez vlády pevné ruky se takové monstrum, jako bylo Císařství, prostě neobejde. Jen by měl císař pochopit, že rčení "nese... bohy" platí i pro něj :).
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    Taky moc děkuju :o) nejvíc Petriovi a dalším orgům. Hra byla skvělá
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Tak i za sebe, Cisarskeho agenta z donuceni, musim rict,ze se mi hra opravdu moc libila.
    Jako cloveku, ktery v podstate na politiku kaslal, jen musel hajit jedny zajmy, protoze bych jinak sel pod kudlu, se mi dost libilo kdyz jsem se horkotezko snazil zklidnovat celou situaci, protoze nez resit jatka....
    A slo to cim dal obtizneji, az uz to proste neslo - nadhera:)
    Dost to zabijelo pocasi, diky vsem, kteri vytrvali - a kteri mi platili me mrzke penize za pruchody hvozdem:)

Proste skvela hra, diky kazdemu, kdo se na ni jakkoliv podilel:)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jestli další JC bude, budeš mile překvapen :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Ale fakt mě to mrzí, protože jsem si už brousil zuby na to, že příští rok budu druid :_(
    DARION
    DARION --- ---
    Díky moc za skvělou hru! Rytíř Martin byla postava tak dokonale podle mého gusta, že to asi ani víc nejde. A jako správný kladný hrdina tragicky zemřel a byla o něm složena naprosto zcestná hra, která všechny jeho činy převrátila naruby - co víc si mohu přát? :))

Díky orgům, hospodě a všem hráčům!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    svitek by v podstatě stačil jediný, jejich pointa byla v tom že účinek každého z nich se kumuloval když by byly použity ve správném pořadí....
    Ale Ethan má pravud, kdyby - chyby! :-)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    LORD_SHAPER: Pokud se hodláš ztratit, než do Exsilia dorazí jihaad, tak asi projdeš kolem Hvozdu... ale tohle nemá cenu, nic z toho všeho se už bohužel nemá šanci stát, zrovna, když jsem si začal tu postavu fakt užívat...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ETHAN: No vzhledem k tomu, že mám čtyři z potřebných 12 svitků tak budeš muset přeplatit tu císařovu odměnu. Takže piš, druide, střádej, až našetříš 150,000 sesterciů, přijď, zůčtujem spolu.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Jistě chápeš, že věřím, že by to nějak šlo, když jsem zdruidizoval :o)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ETHAN: projít se nedalo. Výsledným efektem byly bariéry dvě, jedna která zabraňovala průchodu magii a posléze Akademie přidala i druhou, která byla zcela fyzická a tudíž se k zřídlu nedalo prakticky nijak dostat.
    Když o tom tak přemýšlím tak použití svitků by zničilo pouze fyzickou bariéru, ale magickou už ne, protože struktura jejícho kozla byla tesaná do skály a napájená byla přímo ze zřídla...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Tohle bylo to první, co mě napadlo, když jsem se po hře dozvěděl, co udělali mágové Hvozdu a k čemu byly pergameny :o) Navíc jsem bariéru nikdy neviděl, ale pokud se skrz ní dá projít a zastavuje jen magii, pak by nebyl problém za ní u zřídla vysadit stromy ručně...

LORD_SHAPER: VÝCH VÝCH Ty snad mluvíš naší řečí? VÝCH VÝCH
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    věnujte i pozornost povolenému počtu hlasů, prosím ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---

Kdy by měla být afterparty?

32 hlasy od 17 respondentů

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hezké :-) řešní se svitky je opravdu proveditelné. Vůbec mě to nenapadlo :-)

(a tím se jenom potvrzuje, že oním jedinýcm správným řešením byl ten atomový hřib :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ETHAN: vých vých Tak to budete muset hodně nastřádat... vých vých
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam