• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    LYREL
    LYREL --- ---
    Byla to výspa hříchu!!! Ale bylo tam teplo a sucho...i když draho na jednoho...v podstatě žebráka, ale co. Přežití mi zaplatila garda, daně zatáhl Choroš a na noclehu se podílel Eifův bratr:-)

...ale za práci v kuchyni mi nakonec nikdo nezaplatil...ale byla tam kamna:-)
    TARI
    TARI --- ---
    Lyrel:jaká škoda:-))někdy mi musíš říct, v čem újma spočívala:-))
    LYREL
    LYREL --- ---
    TARI: ano, ty jsi byla estetický zážitek, ale stejně jsem došla mravní újmě:-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TARI: Byly jste k nakousnutí ;)
    TARI
    TARI --- ---
    to doufám:-))vložené úsilí bylo nemalé:-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    estetické a tělesné určitě, nemůžu si stěžovat. Jen škoda že sjem si to nemohl užít více :-)
    BTW: něco mi říká že váš bordel bude ten o kterým se na fantasy akcích bde jěště nějakou dobu bude mluvit :-))
    TARI
    TARI --- ---
    my jsme naopak na duchu povznášely..estetické a další zážitky zárukou:-))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LYREL: Ts, jakou morální újmu? :)
    LYREL
    LYREL --- ---
    Ještěže tak.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LYREL: myslím že ne, postup jak spravit vyhořeého mága je dost složitý a v cíařství jsou popsané asi jen dva opravdu úspěšné případy. Ovšem po Ohnivé noci bylo vyhořelých mágů a adeptů tolik, že se tím v Dalejském údolí dost zabývali a ten správný postup se tam dal najít v archivu...
    LYREL
    LYREL --- ---
    PETRIUS: No já se v domění, že jsem trvale člověk vrátila k mamince na hrad...takže nám za pár let zase budou bušit kněží s pochodněma na dvěře? :-)))) Nééé, znovu nééé
    LYREL
    LYREL --- ---
    ZAPPO: no, v tu chvíli nebyla...tuším, že když jsem vypadla z lesa tak při slově magie jsem stále podvědomě blinkala:-))))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ZAPPO: však ano, ona byla vyhořelá mágyně, ale ne vše je definitivní :-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    zabýval...ten druhý němý...tu pantomimu bych ti přála zažít(mladík ukázal na sebe, ukázal na mě, ukázal na les a naznačil si na hrudi prsa...spousta věcí mě napadla:-))...ale já nabrala strategii-sakra, vzpomínám si (slyšela jsem ty události líčit asi čtyři různé lidi a vyslechla nějaké cizí sny)...můžu za to já, musím odtud zmizet:-)))

Nejvtipnější byl Desmond-Pojď, pudeme se ohřát k ohni ke gardě...pojď, rozděláme oheň...a mně byla kosa jak zmrzlýmu psovi a nemohla jsem:-))))

A neboj, já se vždycky zabavím...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    PETRIUS: No, ja kdyz zjistoval jestli je magyne, tak mi Kamila rekla, ze magicky aktivni neni a ze jeji hul byla, ale ted uz taky neni. Takze asi proto jsem tu divnou zenskou neresil - blaznu tam bylo, jak kdyby je shazovali:))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mě je líto, že se tebou žádný mág nezabýval, zmatené a relativně snadno ovlivnitelná mágyně ohně na pátém stupni je prostě síla, se kterou je nutno počítat :-)
    Ale halvně že ses dobře bavila, zrovna o tebe a tvůj zážitek ze hry jsem měl ve výsledku poněkud strach...
    LYREL
    LYREL --- ---
    zzzzzz.....děkuju, skvěle jsem si užila procházku po lese:-) Víš co, petrie? Ztratila jsem se tam a Desmond když mě hledal se taky ztratil, vyšla jsem z lesa někde daleko pod táborem...ale zase jsem potkala trifidy, řežavou trávu, opila se u studánky a kde co. A doma jsme vyvinuli systém na sušení stanů:-)

Tímto děkuji Kamile, že i když jsem se lidí bála mi pppppomohla se pppprosomrovat do města. Škoda že oblečení už neuschlo:-) takže až na morální újmu v bordelu jsem žádnou jinou neutřžila:-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    BAGHEERA: sev sev?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ETHAN: vých vých...mnohem dřív budete mrtví ...vých vých :-))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: Kdyby to nám mrtvým nebylo v podstatě jedno, tak bych řekla jupííí :).

A Paulus měl pravdu - senát je banda starých neschopných dědků :). Bez vlády pevné ruky se takové monstrum, jako bylo Císařství, prostě neobejde. Jen by měl císař pochopit, že rčení "nese... bohy" platí i pro něj :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam