• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    GREATDRAKE: Hmm, cim je Kaktus uplatny? Ze bych se k podmazavani pridal:)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    GREATDRAKE: :-P....centrum ??,a kdepak na to mladý pán přišel,nesmíte věřit všemu,co vám kdo povídá...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BOUCNER: Madam, Žižkov JE centrum! Nekuřácké to není, ale zkusím Petria nějak podmazat aby salónek během afterparty byl...
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    PETRIUS: proč proboha žižkov....??co takhle centrum...ještě řekni,že je nekuřácká...
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    měla by ses hodně vzdělávat :-P

Pivnice "U Kozla" je to jeden z rohových domů na Basilejském náměstí - mezi zastávkama tramvají Biskupcova a Nákladové nádraží žižkov...
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    a nějaká adresa či tak nějak?vůbec netuším o jakym Kozlovi se mluví...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hle zase na druhou stranu já jsem v Kozlovi docela často, tak když se nabalí více lidí, tak si to můžeme dávat třeba každý týden :-)))
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    PETRIUS: Skvík. Tak já vám budu z toho Maďarska závidět. ;)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    PETRIUS: hip hip hurá :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    After bude tento pátek
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak formulář funguje, kdo si ho odeslal dříve tak bych ho porpsilaby to dělal znovu - ostatně z průběhu odesílání formuláře muselo být jasné že něco není v pořádku :-))
    LYREL
    LYREL --- ---
    PETRIUS: no sprejem nebo válečkem, štětcem...výhoda je, že to obarvíš třeba ve velkém v hrnci barnvou na textil, nerozmočí se to při dešti, ale je to samozřejmě jenom návrh. Všimla jsem si juty nedávno v obchodě
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Formulář mi vyhazuje nějaké bullshity, mrknu na to večer tak zatím psl počkejte....
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: Poslušně hlásím, že mě se zástěny líbily - i když ta barva se z vlasů dostávala blbě :).
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak přátelé tady je formulář k vyplnění. Něktré věšci se mohou zdát duplicitní ale s tím si nějak poradíme. Jeho vyplněním a odesláním pomůžete orgům v pořádání případných dalších akcí...

http://www.cravens.cz/jedinacesta/hodnoceni.htm
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    to znamená cca 30kč na metr zástěny....
    pak nástavá ještě problém s pevností a bervením. Mě teda stěny na které se dá psát a čmárat lákají mnohem více ;-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    každopádně-metráž juty stojí 20 korun za metr a je to 150 šířka...
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    CAMUS, PETRIUS: ať se klidně hraje, ale pěkně herně :o) náhodou kdyby se do jedné hospody dostali dva konkurující si bardi, mohl by vzniknout pěkný konflikt.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ALDARION: to je Adam, na Hofy je myslím pod ID LOPOT
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam